od Cheetah007 30. 1. 2019 22:52
Hele zatím se s nim seznamuji a na ty gesta třeba ještě mrknu zítra a dam ti urcite vedet, stejne tak citelnost na primem slunci tu si ale recenzenti chvali ze je v pohode.
Jako u AMOLEDu to nebude ale diky reflexni vrstve v disoeji bude OKa.
Prozatím mrkni na recnze každý vetsi web ji ma vcetne gsm areny tu beru jako naprostou spicku.
Honor 10 lite a Huawei P Smart 2019 jsou vevnitř naprosto totozne telefony mirne se lisi ale fakt neoatrne designem, Psmart ma boky kulatejsi, zatímco honor 10 lite ma uprostřed takvou jakoby "spicku" ale spis to není pravidelny oblouk ale trochu našišato, nevim jak to presne popsat.
Ohledne dezvy ta je v recenzích vycitana Psmartu často pry se to i při nenáročných operacich v menu rostredi ahlavne ori prechodu z vestavene fotoaplikace zasekava, nejspis zle odladena nadstavba EMUI k Android Pie9 v jedne recenzi dokonce psali ze jim to pripada ze je to zle "propojeno" s grafickym cipem fakt nevim.
Vim jen to ze v datartu jsem si u vystaveneho kousku niceho nevisml, hrl jsem si s P smartem dobrych deset minut a ani skubnuti, naznak zpomaleni ci ze byse telefn zadychaval, je mozne ze se to tykalo první varky co doatlai k testovani, na gsm arena o tom v recenzi zminak také není.
Kazdopadne EMUI+Andrpid 9PIE je v tomto Honoru 10 lite optimalizivany naprosto bezchybne.
I kdyby je to sw problém podle me který vyresi nejaka aktualizace, jenze spolehni se na to vid.
Kazdopadne ja vzal Honor10 lite hlavne kvůli tomu ze P smartu vycitaji fotky...ostrost je vyborna ve stredu při idelanim svetle a pak ke krajum rycle klesa, tohle v recenzích na honir 10 lite nikde nevidim a mezi nami ani jsem si toho na fotkách nevsiml při beznem prohlzeni, pro zvetseni je to mozna treochu pattne ale kdo by to delal.
Pouzite LTPS dispkeje bymely byt stejne ale nejsou, svitivost je zhruba stejna lisi se v prospěch 10 lite o necelých 10 nits ale toho si vsimne málokdo.
P Smart ma 431 Honor 10 lite 440 asi.
MAlinko se lisi barevne P smart ma nadech spis kirne studenejsi 10 lite zase vic do tepla ale také se to muze lisot kus od kusu jak jsou panely zklalibrovane.
pokud však nemás moznost prmeho srovnani vedle sebe tak jako ja vůbec to neresis, na oba paney je radost pohledet a ve stredni tride vic clovek nemůže ani dostat, velka spokojenost a totez plati o rovnomernosti podsviceni perfektni.