Honor Magic 5 Pro - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Honor

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Martin Ma 25. 11. 2023 06:20

Magic5 Pro na pokid se nepletu,tajy zaoblené hrsny displeje jako verze Lite.
Mate v nastavení notifikace, možnost aktivovat upozorněni ze ys rozsvítí více barvami pouze hrany? Co vim disponují tím Motoroly a možná i VIVO s zaobleným displejem.
Nebo zda existuje nějaká aplikace z play nebo APK soubor, díky.
Martin Ma
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 29. 11. 2023 14:47

Dnes aktualizace listopadové zabezpečení.

-- 25. 1. 2024 08:49 --

Dnes aktualizace,vylepšení svítilna,hudební přehrávač,fotoaparát vodoznak času,řídící centrum,vlastní upravy,oznámení,zobrazení,systém,zabezpečení leden 2024.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod 4swe 19. 4. 2024 07:17

Ahoj, jakou máte zkušenost z (ne) citlivosti dotyku displeje? Máme v domácnosti dva telefony a oba uživatelé z toho máme podobné pocity, že displej není moc citlivý a dotyky musíme často opakovat. Na displeji máme originální fólii z výroby
4swe
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 23. 4. 2024 19:57

Máte už A14? Mě stále nenabídlo, i když měním regiony. Nějaký nápad? Telefon koupen u MP, žádná šedivka ani operátor. Díky za radu :)
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod panrt 23. 4. 2024 20:45

To si počkáš teprve betatestuje se. V době beta testování na A15, Honor má teprve 14ku.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod martinsip 23. 4. 2024 21:01

MagicOS 8.0 s Androidem 14 měla být uvolněna 12.4.

Já jestli není nějaký fígl. U Xiaomi Mi11 jsem čekal na nový Android 3/4 roku když už ho každý v ČR měl, než jsem zjistil fígl změnit region na Dánsko nebo Rakousko a to pomohlo.
Peugeot 308SW 1,6HDi 2010, Fiat Marea Weekend 1,9JTD 2003
Honor magic5 Pro
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Divnoláska 28. 4. 2024 20:14

Aktualizace na A14 pres aplikaci v mobilu - My Honor.
Zalozka sluzby - tam aktualizace systemu
Divnoláska
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martinsip 28. 4. 2024 22:42

:tleskani velice děkuji :-) přes "Menu" "Systém a aktualizace" stále nic, ale přes "My Honor" aktualizace dostupná. Díky :-)
Peugeot 308SW 1,6HDi 2010, Fiat Marea Weekend 1,9JTD 2003
Honor magic5 Pro
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 4swe 18. 5. 2024 14:30

Zdravím přátelé,

Jak jste spokojení s ne(citlivostí) displeje? Já moc spokojený nejsem, často musím klikat, než se dostaví nějaká odezva. Jak při psaní textu, tak při klikání do obrázku. Na displeji mám fólii, která je nalepená pravděpodobně již z výroby. A situace se rozhodně zhoršuje.
4swe
Junior

Odeslat příspěvekod Jiřík64 23. 5. 2024 21:13

Mám problém,že mi chodí oznámení od aplikací korektně jen přes WiFi, přes data ne, hromadně přijdou až se přihlásím k WiFi. V "Oznámení a stavový řádek" a "Baterie" mám všechno povoleno, spouštění aplikací - spravovat vše automaticky, spravovat ručně nepomáhá, někde jsem asi něco zakázal, ale nemůžu přijít na to co a kde. Pokud máte řešení, podělte se.
Jiřík64
Kolemjdoucí

Předchozí stránka