Honor Magic 5 Pro - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Honor

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod rajs 27. 9. 2023 18:31

Dnes aktualizace zabezpečení září.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 3. 11. 2023 11:38

Nemáte někdo problém s bezdrátovým nabíjením?
Vyzkoušel jsem 2 nabíječky s 3mi různými adaptéry (65, 66, 67 W i origo k Honoru) a pokaždé za 30 minut nabito jen 8%. >:-(
To samé jsem zkusil s Xiaomi 11 a za půl hodiny nabito vždy 54%.
Strašně se mi nechce ho dávat do servisu. Nemám náhradní telefon, kam bych přenesl data.
Kupován v MobilPohotovosti.
Peugeot 308SW 1,6HDi 2010, Fiat Marea Weekend 1,9JTD 2003
Honor magic5 Pro
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 3. 11. 2023 11:44

možná by stačilo udělat obnovení továrního nastavení, protože v servisu ho udělají taky
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod martinsip 3. 11. 2023 12:10

No je jasné že v servisu začnou také tímhle. Štve mě to přenášení dat, bankovních aplikací atd. Jediné kam to můžu přetáhnout je tablet, ale je to vopruz.
Honor magic5 Pro
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 3. 11. 2023 13:54

tam bude chyba v software, to jinak než továrním nastavením neodstraníš
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod martinsip 3. 11. 2023 14:07

No ale je divné, že to tedy alespoň málo nabíjí. Ve vývojáři jsem nic nenašel kde. Zkusím tovární nastavení.
Honor magic5 Pro
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod petreco 7. 11. 2023 14:43

Zdravím, přišel mi telefon a mám pocit, že se všude recenzuje, že záda telefonu jsou skleněná, ale když na materiál ťukám, mám teda pocit že je to plast. Po zmáčknutí tam cítím jistou vůli, což sklo neudělá. A ta zelená mi spíš přijde jako stříbrná. Myslíte, že je to nějaká "východní" verze? Koupeno u Vodafone.
petreco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 7. 11. 2023 16:02

verzi zjistíš přes IMEI
východní verze by u nás asi plně nefungovala
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod zumzumzum 12. 11. 2023 15:15

Máte Honor? Vybrali jsme 8 absolutně nejlepších aplikací z Google Play

https://mobilizujeme.cz/clanky/mate-honor-vybrali-jsme-8-absolutne-nejlepsich-aplikaci-z-google-play
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod Paťo53 14. 11. 2023 19:32

Dobrý deň,pred niekoľkými dňami som si kúpil Honor Magic 5 Pro a zistil som, že pri pohybe s telefónom niečo hrká vo fotoaparáte, je to pri tomto telefóne v poriadku, alebo to treba riešiť so servisom? Ďakujem
Paťo53
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 14. 11. 2023 19:36

je to u fotoaparátu obvyklé, může za to autofocus
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod Paťo53 14. 11. 2023 19:42

ďakujem za odpoveď
Paťo53
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Minda83 20. 11. 2023 09:06

Ahoj všichni. Minulý týden jsem si pořídil Honor Magic 5 Pro a včera jsem zjistil,že ho doma nemůžu připojit k PC (win 11). Na pracovním notebooku bez problémů. Mám problém na Wi n11 s ovladači,ve správci zařízení vidím,že se mi správně nenacte. Povolené ladění na USB mám, Honor Suit nepomůže,jedu tam podle návodu. Zkusil jsem stáhnout ovladače z netu, ale nepomohlo � Nemáte někdo typ,zkušenosti,radu? Přešel jsem ze Xiaomi,kde už mě přestalo bavit hrát si s ROM a notabene mě dost naštvali problémy s placením přes Google Pay.

-- 20. 11. 2023 19:42 --

Tak už jsem na to přišel :) Pokud někdo bude mít podobný problém, zkuste změnit USB port, ale pozor, ne USB3. Alespoň mě nefungoval ani jeden, co jsem měl vpředu bedny. Pokud jsem připojil na USB 2.0, tak v pohodě. Uff :) :)
Minda83
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rajs 24. 11. 2023 06:34

Co se týká bezdrátového nabíjení bohužel tady se neprodává nabíječka s protokolem honor či huawei,proto maximalně nabijí všechny 10w,co se týká rychlosti nabíjení drátově jde pouze s originální nabíječkou i kabelem 66w z nuly na stoprocent 54 minut,záda jsou skleněná,podivné zvuky fotoaparátu dělá i samsung ultra je to normální,vysvětleno na podpoře honoru,pokud chcete bezdrátově nabíjet 50w musíte mít nabíječku od honoru nebo huaeei jiné to neumí.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 24. 11. 2023 10:23

Minda83: Hele a zkoušel si u Cčka ten kabel otočit třeba přesnos funguje na jedné straně, já když nabíjím tak mi to též dělá že nabije jen jednou stranou rychleji než druhou. A rozdíl pak až 20minut.
panrt
MobilManiak

Předchozí stránkaDalší stránka