Bezpečnostní aktualizace mají být po dobu tří let, android 13 dostane, zda 14 to jistě není.
Podle mě za tu cenu je to adekvátní, nová verze androidu není až tak důležitá, nic extra zase nepřináší, bezpečnostní aktualizace jsou podstatnější a mají chodit každý čtvrt rok, jak bývá v této třídě obvyklé.
Mimo to, za 2-3 roky,stejně koupím jiný telefon, možná i dřív takže mě výše uvedené zas tak netrápí �
Se zahnutým displejem nemám nejmenší problém a právě kvůli němu jsem do Honoru šel.
Mohl jsem jít do Motoroly Edge, ale prostě jsem chtěl po čase zase změnu.
Honor magic 5 lite mě příjemně překvapil a jsem spokojený �
-- 11. 10. 2023 22:16 --V jednom minulém příspěvku, jsem psal o psaní s podporou, která se vyjádřila že Android 13, dorazí v průběhu října.
Dneska přišla aktualizace na Magic OS 7.1 s Android 13 viz fotky, takže stahují je to pořádný balík.
-- 11. 10. 2023 23:04 --Nainstalováno vše šlape jak má.
Bezpečnostní aktualizace říjen MagicOS7.1 Android 13
Žádných změn oproti 12 jsem si nevšiml, takže na té verzi asi opravdu nezáleží pokud to není čistý os, vše je schované za nadstavbou.
MagicUI 6.1 se tedy updatoval na Magic OS 7.1, je tam pár změn a vylepšení, nejviditelnější asi přepracované ovládací centrum po stažení z horni lišty
-- 12. 10. 2023 17:48 --Po třech týdnech jsem s telefonem opravdu moc spokojený.
Myslel jsem jak mi bude chybět prednost Motoroly, tedy Moto displej ale není tomu tak.
Honor má výborný AOD, může být zapnutý stále,což mi osobně přijde zbytečně (proč má obrazovka svítit když se na displej nedívám ne), ve stanovenou dobu a nebo se krátce na pár vteřin, stejně jako Moto, rozsvítí při tuknuti prstu, takže paráda, za tohle jsem hodně rád.
Je pravda že ikony notifikaci by mohly být o chlup větší tak jako u moto, ale zvyknul jsem si a že nejde přímo po podržení prstu, na notifikaci reagovat, treba odepsat na.messenger,i taky nevadí... nepoužíval jsem to.