Polský operátor, předplacenka, hodně dat?

O zahraničních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ladislav_Malek 4. 3. 2018 15:26

Dobrý den,

prosím o radu, jaký polský operátor nabízí předplacenou kartu, kde lze pořídit co nejvíce dat za nějakou rozumnou cenu. NEJDE mi o roaming, ten může být klidně vypnutý, jde mi o používání v Polsku. Ideální by byla možnost nastavovat to přes internet a možnost dobíjení přes internet. Samozřejmě s fyzickou koupí v Polsku na osobní doklad počítám.

Předem děkuji.
Naposledy upravil opasino dne 4. 3. 2018 15:38, celkově upraveno 1
Důvod: Upraven název tématu.
Ladislav_Malek
Junior

Odeslat příspěvekod libol 6. 3. 2018 07:42

PLAY je taková jistota, že neuděláš chybu, nicméně pokud je to jen na dovolenou, tak stojí za to se mrknout na aktuální akce - např. ten Virgin má teď 10,3GB za 5PLN - tak kdyby to stačilo, tak je to mnohem levnější než play
libol
Junior

Odeslat příspěvekod steve 7. 8. 2018 10:35

Presne, ako hovori libol, staci sledovat akcie a polske ceny su oproti nasim operatorom nebe a dudy. Ak si tam kupis SIM kartu na OP od hociktoreho opa /aj virtualneho/, tak sa nemusis obmedzovat ani v EU a s dvojsimkovym telefonom je to jednoducho pohoda. Najma, po financnej stranke.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 4. 5. 2019 14:11

A2 mobile nabízí za 10 zlotych sim na měsíc s neomezenými daty/hovory/SMS. Další mesice za 20 zlotych/měsíc. Mimo Polsko jsou omezená data na 1,3GB hovory i SMS jako flat.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xlendi 4. 5. 2019 18:27

Já používal při cestách do PL předplacenky od T-Mobilu. Konstrukce je 5 zlotých (30 Kč!) za 5 dní s neomezeným voláním / SMS po Polsku a hlavně 1 GB internetu zdarama. Obvykle mi to stačí, jednou se stalo, že jsem si na poslední den pobytu přikoupil další kartu. Ovšem při minulé návštěvě jsem to už ani nevyužil, používal jsem roamingová data z české karty.

http://www.t-mobile.pl/pl/dlaciebie/ofe ... karte/nowy
iPhone 12, Samsung A50, iPad Mini (2019), Apple Watch 5, MacBook Air M1

Moje úvaha, proč si (ne) koupit iPhone 12:
http://coins4you.cz/ip12/
xlendi
Junior

Odeslat příspěvekod suram 5. 5. 2019 06:27

hauzz píše:A2 mobile nabízí za 10 zlotych sim na měsíc s neomezenými daty/hovory/SMS. Další mesice za 20 zlotych/měsíc. Mimo Polsko jsou omezená data na 1,3GB hovory i SMS jako flat.

Hmm, 20 ztlotých je 120 Kč, škoda že nechytám polský signál. Neomezená mobilní data za 120 Kč měsíčně, to už by šlo.
https://www.kurzy.cz/kurzy-men/kurzy.asp?a=X&mena1=PLN&mena2=CZK&c=20&d=3.5.2019&convert=P%F8eve%EF+m%ECnu
suram
Junior

Odeslat příspěvekod Robert_Krakow 27. 6. 2024 21:22

Nyní každý polský operátor dává 5TB dat na celý rok v balíčcích po 400GB měsíčně za 35-40 PLN. V Orange můžete mít cca 300GB na dva měsíce jen zakoupením SIM karty za 5 PLN, pokud nabídku dobře znáte.
Robert_Krakow
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod steve 28. 6. 2024 07:24

Veru, Poliaci boli vzdy revolucnejsi ako my, v oktobri budem tyzden v Tatrach + den v Zakopanom. Dufam, ze tam opat aktivujem nejake simky na dalsie 4 mesiace. Robert Krakow, dakujem za tip,daco z toho bude zrejme aj v EU, pri sucasnom kurze to vychadza na 8-9€. Ked to tam pravidelne sledujes, mohol by si sem davat rady pre mobilmaniakov /dovolenkujucich a navstevnikov Polska/. Vopred dakujem.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod Robert_Krakow 28. 6. 2024 21:46

Neustále sleduji nabídky našich operátorů. Poskytují tolik gigabajtů, že je nelze použít a některé se občas ztratí. Pokud někdo nesleduje hodně filmů

Myslel jsem, že i Česká republika nabízí tak levné nabídky, ale byl jsem velmi překvapen, když jsem viděl, kolik musíte zaplatit za tak malé internetové balíčky a volání.

Klidně se ptejte, pokusím se poradit.

-- 28. 6. 2024 23:14 --

Tím nechci říct, že kritizuji, že v Česku je to horší.

Zajímám se o železnici, často cestuji vlakem a vidím, že cestování vlakem v ČR je levnější než v Polsku.
Robert_Krakow
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 321 29. 6. 2024 06:02

Robert_Krakow píše:Nyní každý polský operátor dává 5TB dat na celý rok v balíčcích po 400GB měsíčně za 35-40 PLN. V Orange můžete mít cca 300GB na dva měsíce jen zakoupením SIM karty za 5 PLN, pokud nabídku dobře znáte.

A funguji ta data i v CR bez priplatku a kraceni FUP?
321
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod steve 29. 6. 2024 07:51

Robo, za 1,16 € pri dnesnom kurze, je 300 GB dat u nas len sen, ktory budeme snivat este dalsich 5 rokov. Toto ale v oktobri vyskusam, a mozno aj ine nove akcie /aj pre rodinnych prislusnikov do dvojsimkovych telefonov/. Podla mna, z 300 GB bude v EU aspon 20 GB.

O vlacikoch v CR a SR pozri obsah a diskusiu na www.vlaky.net
Pred casom som sa chystal na cestu zo Slovenska cez Polsko do Pobaltia, tak som vtedy podrobne studoval trasu a podmienky, zial, musel som ju odlozit na lepsie casy.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 29. 6. 2024 12:08

Objem dat v EU vychází primárně z té maloobchodní ceny, aby chránil toho operátora před zneužíváním mimo vlastní síť. Nízká měsíční cena=málo dat v EU roamingu.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Robert_Krakow 29. 6. 2024 12:39

321 píše:
Robert_Krakow píše:Nyní každý polský operátor dává 5TB dat na celý rok v balíčcích po 400GB měsíčně za 35-40 PLN. V Orange můžete mít cca 300GB na dva měsíce jen zakoupením SIM karty za 5 PLN, pokud nabídku dobře znáte.

A funguji ta data i v CR bez priplatku a kraceni FUP?

To ještě nevím. V polovině července budu v ČR. Jakmile to zkontroluji, podělím se o informace o tom, jak to funguje.

-- 29. 6. 2024 13:54 --

steve píše:Robo, za 1,16 € pri dnesnom kurze, je 300 GB dat u nas len sen, ktory budeme snivat este dalsich 5 rokov. Toto ale v oktobri vyskusam, a mozno aj ine nove akcie /aj pre rodinnych prislusnikov do dvojsimkovych telefonov/. Podla mna, z 300 GB bude v EU aspon 20 GB.

O vlacikoch v CR a SR pozri obsah a diskusiu na http://www.vlaky.net
Pred casom som sa chystal na cestu zo Slovenska cez Polsko do Pobaltia, tak som vtedy podrobne studoval trasu a podmienky, zial, musel som ju odlozit na lepsie casy.

Napíšu, jak těchto 300GB získat za cenu pouhého startéru.
1) V aplikaci Mój Orange si pro přihlášení do této aplikace musíte aktivovat balíček 100 GB. (nutná e-mailová registrace). Platí 31 dní.
2) Poskytují 200 GB zdarma k marketingovému schválení. Měli byste poslat SMS "TAK" na bezplatné číslo 80290, což také dává 31 dní platnosti. Pokud to uděláte poslední den 100GB balíčku, máte ještě jeden měsíc a zbývající gigabajty ze 100GB balíčku se přidají.

První balíček je nutné aktivovat do 10 dnů od aktivace startéru, protože právě proto je nový startér důležitý. V opačném případě musíte dobít své telefonní číslo

Existuje také způsob, jak si 300GB týden prodloužit na neurčito s neomezeným jednodenním balíčkem za 1 PLN. Tento balíček prodlužuje platnost polských zlotých a internetu o 31 dní. A můžete to dělat každý měsíc.

-- 29. 6. 2024 14:01 --

Startovní karta obvykle obsahuje částku 5 PLN, stačí tedy na prodloužení o 5 měsíců. Pokud jej chcete mít déle, je potřeba dobít na své telefonní číslo další částku. Minimální částka v Orange je 5 PLN na dva dny, ale jak už jsem zmínil, s jednodenním balíčkem můžete mít dlouhou platnost bez limitu za 1 PLN.

* disclaimer, že takhle to funguje v Polsku a jak bude fungovat internet v ČR zatím nevím.

-- 29. 6. 2024 14:04 --

steve píše:O vlacikoch v CR a SR pozri obsah a diskusiu na http://www.vlaky.net

Děkuji. Začnu studovat fórum. Už se mi to líbí :-)
Robert_Krakow
Kolemjdoucí