SIM karta do Švýcarska

O zahraničních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Runtour 14. 6. 2022 07:48

Zdravím, máte někdo zkušenost nebo doporučení na SIM do Švýcarska? Data určitě a volání když bude, tak to bude plus. Diky
Naposledy upravil Runtour dne 14. 6. 2022 11:36, celkově upraveno 1
Runtour
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zumzumzum 14. 6. 2022 10:33

Zkus SIMku Yallo
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod Runtour 14. 6. 2022 11:33

Tak jsem se díval na jejich stránky a vcelku je tam výběr a taky solidní ceny. Tak to na místě někde koupíme.
Runtour
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zumzumzum 16. 6. 2022 09:03

A nebo ještě zkus:

http://digitalrepublic.ch

Za 10 franků neomezená data je to bez smlouvy dobíjecí karta, a za 20 franků neomezené volání+data
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod steve 17. 3. 2023 12:28

Zaciatkom aprila idem na 2-3 tyzdne do Svajciarska, aka tamojsia SIM karta na par GB dat a minimum hovorov sa teraz oplati? Vdaka.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod Dave13 17. 3. 2023 15:05

Pokud máš možnost esim, tak jde taky služba airalo - https://www.airalo.com/switzerland-esim.
Výhoda je, že se dá koupit dopředu v klidu doma - zavést esimkartu, a pak jenom zapnout v mobilu.
Naposledy upravil Dave13 dne 17. 3. 2023 15:26, celkově upraveno 1
Dave13
Junior

Odeslat příspěvekod BlueDragonFS 17. 3. 2023 15:21

steve píše:Zaciatkom aprila idem na 2-3 tyzdne do Svajciarska, aka tamojsia SIM karta na par GB dat a minimum hovorov sa teraz oplati? Vdaka.

Já loni používal předplacenku Salt. Pokrytí 4G i po horách a bez problému. Cena 20 CHF
BlueDragonFS
Junior

Odeslat příspěvekod steve 24. 4. 2024 09:35

Takze, vlani sa mi tam prave objavilo go-mo.ch s flatom /aj dat/ za 9,95 CHf, hned nastalo znizovanie aj u ostatnych /simku do dnes pouzivaju moje deti na chalupe, takze ked tam pridem, mam vystarane/. A firma neskrachovala ani po navyseni ceny na 12,95 CHf mesacne /nie u tych prvych/, co je az o 30%. Pokrytie ako vo Svajciarsku, bez problemov.

-- 4. 6. 2024 10:11 --

Od piatku cestujeme opat do ZH s manzelkou a tentokrat aj so svagrinou. Aby sa mi baby nestratili, potrebujem radu, co sa tam teraz oplati, staci predplatenka, dvojsimkace maju. Ako pisem vyssie, ja som ready.
steve
Junior