Dnes som si po minuti kreditu opat dobil eFon o 4€ + 0,80€ dan a zase mam na volanie slov. aj ceskych mob.cisiel po 1 cent za minutu a do sveta, tiez velmi vyhodne.. Z hladiska kvality hovorov nebadam rozdiel medzi eFon-om oproti Odoriku a ostatnym kecalkom, ako su WA a Viber, ostatne v mobile nepouzivam.
Telz som nedobijal, lebo pred casom dost sklamal svojich uzivatelov odchodom zo sceny. Sice, ako uz v diskusiach avizovali jirka1tor aj chellko, ze Telz je spat opat pod finskym ? patronatom, ale otrasena dovera sa tazko vylepsuje, + aj ceny volani na uvedenych trhoch je mierne vyssia. Plati vsak, ze nikdy nehovor ...
Z toho, co som vyssie uviedol plati, ze do buducna budem nasich operatorov obtazovat len zhananim dat a vsetko ostatne u mna a v nasej rodine pojde mimo nich. Pre nasu potrebu su cisla prenesene do 4ky s platnostou kreditu 18 mesiacov idealne, som v strehu a cakam na cenovu revoluciu a la Rakusko, Polsko, Taliansko, Rumunsko. Keby nas boli tisice, dozili by sme sa jej velmi rychlo, ale aj tu plati to stare - keby bolo keby.