metyn píše:máš zaplou cortanu? taky sem nemohl najít ve founu nějaké nastavení a až po zapnutí cortany mi to naběhlo, ntvrdím, že to v tvém případě zabere ale zkusil bych to , dědek
Cortanu na Apple? Nemyslels Siri?
jjrr píše:Ať to manželka najde v koši a potvrdí.
To jsem zkoušel, ale nefunguje to, asi proto, že jsem dítě opakovaně přidával a znovu odebíral, takže pozvání, které měla v koši již neplatí a nová nedostáva.
Loader píše:Jege, děláš něco špatně - mě to funguje korektně
Jenže co? Nemá Apple v tomhle nějakou pojistku třeba v počtu pokusů za den anebo něco podobného? Za chvilku mám domluvený hovor s technickou podporou Apple, tak snad budu chytřejší.
-- 15. 6. 2022 12:06 --Takže zdárně vyřešeno! Skoro hodinu jsme nad tím hloubali s operátorkou Apple podpory, zjistili jsme, že manželka má na iPadu jiný region i jazyk, takže jsme to měnili všude možně, ale tudy cesta nevedla, protože pozvánky pořád chodily v jiném jazyku, tudíž jsme se domluvili, že zavolá zítra a já zkusím najít, kde ještě se nastavuje region a změnit jej tam.
Při dalším zkoumání, kde ještě v nastavení se vyskytuje region, mě napadlo, že občas používáme starý iPad Mini 1 jako čtečku knížek, a ten je pořád napojen na manželčin účet, takže i tam bych měl zkontrolovat region a případně jej změnit. Kde se mění region jsem na starém iOS hned nenašel, ale zato na mě vyskočila pozvánka na převod rodinného sdílení dítěte, kde bylo i tlačítko "Potvrdit", které na pozvánkách na novém iPadu Air vůbec nebylo.
Pak už to bylo jednoduché, byť připojení samotné manželky nejdřív také trucovalo, jelikož na iPadu se žádné pozvánky neobjevovaly, dokud jsem se nedovtípil podívat se na telefon s Androidem, kam to chodilo do SMS.
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.