Po přechodě na iOS bojují s tím, že k osobnímu hotspotu na iPhone 12 Mini jsou ostatní zařízení připojená jenom dočasně, po nějaké době se odpojí a nové připojení není možné anebo nemá přístup k vnějšímu Internetu, byť na iPhone je hotspot pořád zapnutý. Musím ho vždy vypnout a znovu zapnout, aby se ostatní zařízení na něj připojila a zase nějakou dobu fungovala.
To je nějaká bezpečností features iOS a pokud ano, kde se to dá vypnout, anebo je to nějakým špatným nastavením?
-- 6. 7. 2022 12:10 --
Aha, takže podle ohlasů na Internetu to nebude ani špatným nastavením a ani žádnou features, pokud se ovšem nebere jako features blbá implementace funkce hotspotu, viz diskuze na: https://jablickar.cz/hotspot-na-iphone-nefunguje/
-- 24. 4. 2023 14:06 --
Bože, ten hotspot je fakt tragický, potřebuji občas připojit NB, když jsem některé dny v kanceláři a nevyplatí se mi tam mít vlastní Internet, a iPhone se chová, jak se mu zlíbí. Někdy se odpojí po 5-10 minutách, někdy vydrží i 30 minut, ale za dopoledne/odpoledne jej musím několikrát ručně znovu připojit. To se mi u Androidu nestávalo.