Xiaomi 13T pro - cierne pozadie textov po update firmwaru

O mobilních telefonech značky Xiaomi

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fiiox3vmoda 16. 11. 2024 13:12

Potreboval by som poradit ako znovu zmenim transparetne pozadie pri zobrazi textov. Teraz sa mi zobrazuje cierne pozadi alebo biele, rozne sa to prekryva a je to v niektorych pripadoch necitatelne. Deje sa to na home aj lock obrazovke, v nastaveniach, ale aj v aplikaciach gmail, whatsapp, atd ...
Stalo sa to po update na hyperOS 1.1.5.
Skusal som stiahnut ine fonty, ine temy a neviem sa toho zbavit. Presiel som vsetky nastavenia netusim co to sposobuje. Ma niekto podobny problem ?
fiiox3vmoda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod šulda 16. 11. 2024 18:12

Screen by nebyl?
šulda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 16. 11. 2024 20:17

fiiox3vmoda píše:Potreboval by som poradit ako znovu zmenim transparetne pozadie pri zobrazi textov. Teraz sa mi zobrazuje cierne pozadi alebo biele, rozne sa to prekryva a je to v niektorych pripadoch necitatelne. Deje sa to na home aj lock obrazovke, v nastaveniach, ale aj v aplikaciach gmail, whatsapp, atd ...
Stalo sa to po update na hyperOS 1.1.5.
Skusal som stiahnut ine fonty, ine temy a neviem sa toho zbavit. Presiel som vsetky nastavenia netusim co to sposobuje. Ma niekto podobny problem ?

zkus najít v nastavení Přístupnost - Barva a pohyb a tam je Korekce barev a Převrácení barev
Marantz 1060, Yamaha AVX-500, Marantz CD67, Harman/Kardon HD750, Kenwood GE- 7030, Cabasse MT32 Alderney, Focal JMLab Chorus 707
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod fiiox3vmoda 17. 11. 2024 07:18

Robi to nastavenie High Contrast v menu Accessibility.
fiiox3vmoda
Kolemjdoucí