šulda píše:A co napřed vyzkoušet Obnovit WiFi, mobilní sítě a BT?
Tak bohužel nepomohlo. Tu 5Ghz síť ten telefon už nevidí i v místnosti kde je router. Takže asi poslední možnost a zkusit to tovární nastavení.
-- 21. 4. 2024 19:09 --Tak nakonec jsem udělal to tovární nastavení ale bohužel to nepomohlo. Tel. tu 5Ghz wifi stále nevidí. Respektive když jdu asi na metr k routeru tak je u sítě 1 čárka a velmi slabý signál. Zkoušel jsem i změnit kanál dle nějakých návodů na webu ale bez úspěchu.. Jiné zařízení se přihlásí k 5Ghz bez problému i v dalších místnostech. Může být nějak vadný ten wi-fi modul v telefonu? Případně nějaké řešení?
-- 21. 4. 2024 19:09 --Nick Cave píše:Tovární nastavení
Tak nakonec jsem udělal to tovární nastavení ale bohužel to nepomohlo. Tel. tu 5Ghz wifi stále nevidí. Respektive když jdu asi na metr k routeru tak je u sítě 1 čárka a velmi slabý signál. Zkoušel jsem i změnit kanál dle nějakých návodů na webu ale bez úspěchu.. Jiné zařízení se přihlásí k 5Ghz bez problému i v dalších místnostech. Může být nějak vadný ten wi-fi modul v telefonu? Případně nějaké řešení?
-- 21. 4. 2024 19:09 --Tak nakonec jsem udělal to tovární nastavení ale bohužel to nepomohlo. Tel. tu 5Ghz wifi stále nevidí. Respektive když jdu asi na metr k routeru tak je u sítě 1 čárka a velmi slabý signál. Zkoušel jsem i změnit kanál dle nějakých návodů na webu ale bez úspěchu.. Jiné zařízení se přihlásí k 5Ghz bez problému i v dalších místnostech. Může být nějak vadný ten wi-fi modul v telefonu? Případně nějaké řešení?