od vormen 21. 4. 2021 07:41
Děckám stačí internet, sociální sítě, nějaká hra a to zvládne každej telefon. MIUI se s Android Auto vůbec nespojí, pokud jsou používané duální aplikace, pokud se spojí, tak nejdou spustit aplikace, Spotify, podcast, ale musí se spustit napřed v telefonu. Pokud hraje hudba z telefonu přes AA a někdo zavolá, následně zvuk pokračuje z reproduktoru telefonu a ne z auta a to nemluvím o odpojování a bezdrátově připojit se, je vyloženě utopie. Tohle děcka neřeší. Zrcadlení fungovalo tak, že spojení trvalo velice dlouho a videa sekaný, fotky rozkotičkovaný. Takže je vidět, že všechno sice funguje, ale otřesně. Přímo srovnávám s jiným výrobcem, kde jsem neměl zatím problém vůbec s ničím. A nejhorší je, že se o těch problémech ví a další aktualizace něco vyřeší, ale něco zase rozdrbe. Další kapitola jsou foťáky. Nefotí špatně, ale ty barvy! Pořád nepřirozený s barevným nádechem. Tohle všechno vykupuje cena, ta je skvělá vzhledem k výbavě. Ale stačí vystřídat pár značek a k MIUI už se nikdy nevrátíš, ani za tu cenu. První týden jsem byl z Poca nadšenej, ale jak jsem začal zjišťoval, co všechno jede polovičatě, šel pryč.