Viz můj předchozí post. Mám druhej kus s tím, že první s defektem displeje vrátím. Druhej kus defekt nemá, ale má jiný podání barev, táhne do žluta (stejný barevný nastavení, jas). Nebo možná ten první táhne do modro-červena, já už fakt nevím a blbnu. Srovnávání je peklo! I u prvního jsem měl ze startu ten pocit, že je bílá dožluta/zašedlá atd. Těžko říct, jestli takto stejně, tak nevím, jestli se časem "zahořel", ale to je asi blbost. Ale nějak mi teď víc pocitově sedí podání prvního. Asi to moc řeším, ale mně to vadí... Ale je hezky vidět, že i v dnešní době, co kus, to originál. Tak nevím, jestli si nakonec nenechám ten první s defektem, kterej při normálním používání člověk těžko zaznamená.
______
@stm01: Ano, myslím tel. do 6 tis. Koukal jsem na Huawei P Smart, Honor 9 Lite apod. Pochybuju, že budou lepší (foto, video, displej), ale všude je něco, jde o priority. Baterka je tady obrovský plus pro mě třeba, atd...
______
Jinak k baterce, jen tak na okraj - v návodu je napsáno, že se má před prvním použitím 8! hodin nabíjet...
______