Taky jsem se tady haluzově ocitl minulej pátek a nechal se zlákat, jak kusy ubývaly. Mám jej tedy 7 dní a sžívám se. Je to pro mě skok v mnoha ohledech ze shitového 5palcovýho VF Smart Prime 6. Na velikost atd. si zvykám, to bude asi v pohodě. Displej - na jednu stranu vypadá úžasně (porovnánám s VF SP 6 a Huawei P8 Lite). Na druhou stranu bojuji s barevným vyvážením, přesaturováním barev, kontrastem atd. Červená táhne do oranžové, zelená třeba na trávě a listech je přesaturovaná až hrůza. Koukám na srovnání IPSxsAMOLED a asi to tak prostě je. Moc mi nesedí i tmavé podání nahraných videí. Tam, kde bych čekal trochu kresby ve stínech je černočerná tma. No, je toho víc, plusů i minusů. Za PC 12 tis. bych byl asi trochu zklamanej, za 5 tis. pochybuju, že bych sehnal něco lepšího (klidně dejte tip).
Ale chci se zeptat na toto, už tady angryman psal o "duchování" displeje, taky mi to trochu dělá (dá se s tím žít), ale HLAVNĚ mám DEFEKT na displeji - linie, která dělí displej na tmavší a světlejší. Při normálním používání neviditelné, ale při zaměření se na jednolitou plochu, třeba šedou, a zoomování to jde vidět. NEMĚL to taky někdo? Budu teda vracet a zkusím jiný kus, snad se to už nestane.
Oreo jsem dal včera, zatím mi připadá, že mi snad Nougat seděl víc, ale to se ukáže...
Jo, jinak je zvláštní, že šlo přikoupit službu vrácení do 60 dnů a tu Alza už nenabízí.