No mě to moc důvěryhodné nepřipadá. Za prvé je to celkem dost staré, dál v diskuzi pouze 5 příspěvků, které nejsou zrovna příznivé. Osobně počkám na official aktualizaci nebo až se objeví na Asus webu. Pokud to bude ještě nějaký čas trvat, tak už to pro mě nebude aktuální, protože se budu poohlížet po novém tlf. Slouží sice dobře, ale už je zastaralý..
omezenec píše:Telefon byl představen 8.01.2018...tož je to věc názoru o jeho technické zaostalosti. I když ho máš pouze 3 měsíce.
Pořád si neřekl,v čem je zastaralý...mám ho rok a půl a neřekl bych,že zaostává...procesor je v pohodě a nevidím nikde žádný problém,snad v androidu,kdo ví jestli dostane oficiálně 10...
Tak si zajdi se podívat na nové telefony okolo 6 tisíc někam do elektra a vem si je do ruky a vyzkoušej. Rámečky, tloušťka, rozlišení, foťáky, dizajn, čtečka, vše je dneska dál.. U 10 let starého auta se taky nebudeš ptát, v čem je zastaralý.. To, že ti vyhovuje na tom nic nemění.
Nikdo nezpochybňuje, že by to byl telefon špatný, sám ho budu mít za chvíli už 2 roky. Ale trh je už jinde.