Asus Zenfone 6 vs Realme X2Pro

O mobilních telefonech značek Asus

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod iapple 5. 4. 2020 20:38

Zdravim
Rozhodujem sa medzi Realme X2Pro alebo Asus zenfone 6

Realme:
Oled displej vs IPS
90hz vs 60hz
6,5 vs 6,4
Stereo repro vs pseudo stereo
Snapdragon 855+ vs Snapdragon 855
8GB UFS3.0 vs 8GB UFS 2,1
USB 3,1 vs USB 2.0
50W vs 18W
430Eur vs 470Eur

ASUS:
Fotoaparat diametralne lepsi ako Realme (asi)
Nema vyrez co mi je lepsie
5000MaH vs 4000 MAH
Nadstavba a caste aktualizacie vs Kolotocarska hracka
Vlajkova lod Asus oproti X2 Pro ktora je uz X50Pro
Dostupnost servisov a reklamacie.
Sympatickejsia znacka vs nezname Realme.

velmi rad hrajem hry a chcem mat najvacsi vykon a mastit si ego na antutu. ten Oled vyzera paradne ale ze vraj je nejak extra zapusteny do tela a divne to posobi.

neviem ako sa mam rozhodnut.
Nieje uz asus sony a lg davno za zenitom?? je mi sympatickejsi ako nejake realme xiaomi oppo a co ja viem co ine (nubia) ale jednoducho nemaju uz take technologie ktore by ma nutili kupit tieto asus sony alebo LG???
iapple
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 5. 4. 2020 20:48

Přesně jak píšeš, vem raději ověřenou značku, která je na našem trhu delší čas + další výhody Asusu, které uvádíš
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod lokomot1 5. 4. 2020 20:57

Realme patří ke značkám jako oppo a OnePlus, takže to není zas tak neznámá značka, přestože u nás teprve začíná. Jinak foto asi stojí fakt za prd, dle použitého čipu.
Z těchto dvou bych bral spíš Asus, vypadá líp, software bude lepší, baterie taky. Oba nemají nijak extra displej. Realme má lepší speaker.
O těchto dvou telefonech jsem taky uvažoval, chtěl jsem nějakou změnu. Nakonec jsem koupil teda OnePlus 7t v Alze v akci za 12 a vyřešilo se to:-) nicméně budu ho stejně nejspíše vracet. Možná bych ti ho předal, kdyby byl zájem, kdyžtak SZ
lokomot1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod iapple 5. 4. 2020 21:03

nieje na dnesnu dobu ale uz zastarale kupovat 60hz IPS displej??? Ono je zase IPS a IPS. pozeral som konkretne cisla a na takej GSMARENA ten displej za moc nestoji... ale to ani ten od REALME :D naopak taky Iphone XR ohodnotili ako najlepsi IPS na trhu v telefonoch...

dalsia vec ulozisko UFS 3.0 realme oproti UFS2.0??
mne sa asi viac lubi ten asus ale zase uz je rok 2020 a neviem ci budem spokojny aj za 2 mesiace s asusom... :D
ale zase asus ma lepsi foto... teda aspon sa to pise. Realme ma rovnaky fotocip ako je v Redmi Note 8 Pro a ten fotil proste... priemer ale za 200 eur dobre fotky ale davat tento cip do 470 euroveho telefonu je rozdiel...

Realme ma hlavne laka ze ma parametre vlajkovych lodi od 800 eur vyzsie na ktore nemam peniaze :D

xiaomi taktiez pred 4 rokmi kazdy hejtoval a kupovalo sa len Sony LG a HTC ale teraz tieto firmy ani niesu v top 10 znaciek v predajoch mobilov :D
iapple
Junior