Google maps vs. uložení výsledků hledání

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod d1ab0lus 16. 11. 2023 17:29

Zdravím, existuje nějaký způsob jak si uložit jednotlivé výsledky hledání v google maps do "Uloženo" resp. do své složky míst? Co tím myslím - např. budu hledat benzínky na Madeiře...zobrazím si celou Madeiru a do vyhledávání dám benzínky...a vyjedou mi výsledky...a já bych si představoval, že bych si všechny výsledky co mi google v mapách nabídl uložil do svého seznamu míst (bez toho abych klikal jak osel na jednotlivé výsledky a následně Uložit). Taky by bylo fajn kdyby toto fungovalo jak v mobilní aplikaci, tak na desktopu. Ale pokud toto nejde, tak se o to ani nebudu snažit...
d1ab0lus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kockopes 16. 11. 2023 19:53

Zdravím, může to být tak trochu offtopic, ale jakožto každoroční návštěvník Madeiry Vám mohu napsat, že např. benzinky na tomto ostrově moc řešit nemusíte. Krom západní části ostrova je jich docela dost kolem hlavních silnic a tak zase často tankovat nebudete, aby s tím musel být nějaký zásadní problém. Je to sice členitý ostrov, ale nám stačí, za týden nebo deset dní natankovat tak dvakrát...
Užijte si dovolenou na nejkrásnějším místě :)
kockopes
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 16. 11. 2023 22:57

A co použít Mapy.cz? Já je s úspěchem používám třeba i v Thajsku.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod d1ab0lus 17. 11. 2023 07:47

Ono primárně mi nešlo konkrétně o benzínky na Madeiře...spíš to měl být dotaz v obecné rovině...
Abych mohl použít výsledky hledání čehokoliv přímo jako Uložené ....
pro příklad - budu potřebovat parkoviště ve Varšavě tak se mi uloží všechna parkoviště co google ve Varšavě zná do Uložených ....stejně tak např. termály v Budapešti..apod.
Ad ty mapy.cz...ty s úspěchem používám...i mimo ČR, ale ty zas nemají mimo ČR tak dobrou satelitní mapu :-|
Ad ohledně Madeiry...dá se pořídit týdenní pobyt zde za nějaký rozumný peníz(myslím po vlastní ose)? resp. jde hlavně o to se tam dostat....netuším totiž odkud z ČR, resp. nejbližšího okolí (Bratislav,Vídeň,Krakow,Varšava-jsem z JM)se tam létá a jestli i celoročně.
d1ab0lus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kockopes 17. 11. 2023 20:34

Letenky zpravidla řeším z PRG přes TAP, který má nižší ceny než Traged Servis a stále dobré doby letu. Občas dobře mohou vyjít Eurowings. Z Brna občas nabízí letenky Čedok, když potřebuje vybrat kapacitu letadla. K tomu docela dobře slouží FCB skupina Česká Madeira. Ubytování klasicky přes Booking ve Funchalu. Většinou lítáme ve čtyřech, potřebujeme nějaký apartman, ve kterém chceme dvě nebo tři ložnice (podle sestavy).
kockopes
Junior