Někdo psal, že Pixel má nudnou nástavbu. Jestli tím myslel, že vše funguje a nemusíš dlouze zkoušet různá nastavení aby telefon fungoval jak chceš ty, respektive alespoň jakžtakž jak chceš ty, pak ano - Pixel má nudnou nástavbu. A je to SUPER. On prostě funguje a je rychlejší a "ladnější" než Samsung, dokud nekoupíš a nebudeš používat, pak prostě nevíš jak např. Samsung není odladěn i přes brutální hrubou sílu. O velkém množství problému Samsungu ani nemluvě. Koukni se na fóra kolik problému tam je a jak fungují nové aktualizace. Prostě Pixel má těch problému minimum. Nejhorší co mě potkalo je, ze musím pro nastavení expozice ve foťáku udělat o jeden klik navíc.
Taky je lepší haptika u Pixelu, žena to třeba moc nemusí, mě to přijde jako super věc.
Myslím si, že hodně lidí přešlo ze Samsungu právě na Pixel - u nás zrovna skoro celá rodina
. Všichni spoko a nikdo nechce zpět. Jen otec má FLIPa a měnit nechce. (i on ale uznal, že nové čínské skládačky jsou o velký kus napřed)
Taky mi fakt nechybí, ta nervozita jestli se zrovna tahle fotka povede nebo ne, u Pixelu je to nahodilá smůla, když to není 100% ono a odpad snad nefotí vůbec. Coz Samsung fakt neumí.
Tuším, že v sekci P9 byl test rychlosti a P9P i IP porazil S24U (ta se dokonce sekla a spadla aplikace..WTF?! )
Pixel koupíš, používáš a nic neřešíš jestli nechceš.
Legrační je, že majitele Pixelu nefňukají, že mají nízké čísla v benchmark, protože tel šlape výborně. I P6P který má žena a už je 3-4 roky starý. 100% lepší než S23 kterou jsem měl. Majitelé Applu to chápou, jen někteří majitelé Samsungu to berou jako problém. Nevadí jim, že telefon neběží 100%, hlavně že maj čísla...
Taky se mi líbí ten pruh od foťáku - telefon se nekýve.
Co by mohl mít Pixel lepší, je rychlost nabíjení, takových 60-100W a bylo by to mega a pokud používáš DEX, tak Pixel zatím nemá 100% náhradu ale není problém připojit mobil k tv.
Taky je fajn, že nemá tolik bordelu a balast jako Samsung, jeho aplikace, jeho store atd.
To jen tak z patra, můžu popřemýšlet více, kdyby to nestačilo.