Google Pixel 11 - rumors před vydáním

Diskuze o telefonech Google Pixel

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 23. 10. 2024 19:12

Za dva roky vyjde rodinka Pixel 11 s čipem Tensor G6, využije lepší 3nm proces

:D

https://www.svetandroida.cz/google-pixel-10-11-tensor-g5-g6-3nm-cip-unik/
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod panrt 24. 10. 2024 07:07

Node/Die Size: TSMC N3P, POP packaging, 113 mm2 current, target 105 mm2
CPU: 1x Cortex X925 successor (X930), 6x Cortex-A730, 1x Cortex-A530
GPU: IMG CXTP 3-core, 1,100 MHz
SLC: 4 MB
Memory: 4x 16-bit LPDDR5X-8533 or 4x 16-bit LPDDR5-6400
I/O: USB 3.2 Gen2, UFS 4.0, DP1.4, 2x 2 PCIe Gen4
ISP: 100x zoom, Cinematic Bokeh engine
Neuer ISP mit 5 separaten Pipelines, Ultra-Lowlight-Support, Cinematic Bokeh, 100x Zoom
AV1 Encoder
TSMC N3P

https://www.notebookcheck.net/Key-Googl ... 866.0.html
https://www.notebookcheck.com/Riesiger- ... 942.0.html
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 24. 10. 2024 11:52

Podle Kamily má být až Tensor G6 čipset, s kterým bude chtít Google konkurovat naplno. (Pixel 11)

:D

https://www.techarena.cz/masivni-unik-g ... me/n-9485/
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod orgáč 25. 10. 2024 12:12

Google Pixel 11 - humor před vydáním :D
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 25. 10. 2024 18:29

Humor určitě ne. Jsem za Pixely rád, oproti Samsungu vysvobození a polepšení.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 25. 10. 2024 20:30

Ja taky, kazda alternativa dobra...ale bavit se o Pixelu 11, kdyz ted vysla devitka a nic neni potvrzene ani na desitku, ajaj. Spis bych uvital vetsi aktivitu u te devitky. Je tam poradne mrtvo, takze budto ji nikdo nema nebo vse funguje a neni o cem. Asi to jen potvrzuje maly upgrade proti fungujici osmicce...
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod P3p3k 25. 10. 2024 22:24

Podle jistych uniku je jiste, ze mobil bude mit obdelnikovy tvar, vepredu dispej s uhloprickou a na strane tlacitka, co po zmacknuti neco udelaji. Fotoaparat, ktery pomoci AI bude vytvaret libive obrazky, jeste neni znam.
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 25. 10. 2024 22:37

kultus píše:Ja taky, kazda alternativa dobra...ale bavit se o Pixelu 11, kdyz ted vysla devitka a nic neni potvrzene ani na desitku, ajaj. Spis bych uvital vetsi aktivitu u te devitky. Je tam poradne mrtvo, takze budto ji nikdo nema nebo vse funguje a neni o cem. Asi to jen potvrzuje maly upgrade proti fungujici osmicce...

Vypadá to, že P9 je zatím výrazně nejprodávanější řada, takže to bude tím, že prostě funguje. :-)

Jirkash píše:Humor určitě ne. Jsem za Pixely rád, oproti Samsungu vysvobození a polepšení.

100% podepisuji já a většina rodiny!
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 26. 10. 2024 09:11

Kultus: Co bys tam chtěl za aktivitu, ty dva ocase co píšou dokola jak pomocní že je Pixel 9 zaostalá a neumí nic :D, 9 se jim povedla žádné info sem nenašel že by měl velký problém jak to bývalo u 6/7/8..
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod miromen4 26. 10. 2024 09:30

orgáč píše:Google Pixel 11 - humor před vydáním :D

Předpoklad, že bude i po za předpokladu, že s tim google nesekne.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 26. 10. 2024 17:23

Zajímalo by mne, co je pro vás vysvobozujiciho oproti Samsungu?
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 27. 10. 2024 09:45

Nazaplacanost, rychlejsi beh a reakce, mensi bugovost. Pak uz jen tresnicka na dortu jako lepsi fotoaparat, lepsi signal v mistech kde je na hrane ci slabsi atd atd. Je toho dost.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 27. 10. 2024 11:52

Někdo psal, že Pixel má nudnou nástavbu. Jestli tím myslel, že vše funguje a nemusíš dlouze zkoušet různá nastavení aby telefon fungoval jak chceš ty, respektive alespoň jakžtakž jak chceš ty, pak ano - Pixel má nudnou nástavbu. A je to SUPER. On prostě funguje a je rychlejší a "ladnější" než Samsung, dokud nekoupíš a nebudeš používat, pak prostě nevíš jak např. Samsung není odladěn i přes brutální hrubou sílu. O velkém množství problému Samsungu ani nemluvě. Koukni se na fóra kolik problému tam je a jak fungují nové aktualizace. Prostě Pixel má těch problému minimum. Nejhorší co mě potkalo je, ze musím pro nastavení expozice ve foťáku udělat o jeden klik navíc. :-D
Taky je lepší haptika u Pixelu, žena to třeba moc nemusí, mě to přijde jako super věc.

Myslím si, že hodně lidí přešlo ze Samsungu právě na Pixel - u nás zrovna skoro celá rodina :-D. Všichni spoko a nikdo nechce zpět. Jen otec má FLIPa a měnit nechce. (i on ale uznal, že nové čínské skládačky jsou o velký kus napřed)

Taky mi fakt nechybí, ta nervozita jestli se zrovna tahle fotka povede nebo ne, u Pixelu je to nahodilá smůla, když to není 100% ono a odpad snad nefotí vůbec. Coz Samsung fakt neumí.

Tuším, že v sekci P9 byl test rychlosti a P9P i IP porazil S24U (ta se dokonce sekla a spadla aplikace..WTF?! )

Pixel koupíš, používáš a nic neřešíš jestli nechceš.

Legrační je, že majitele Pixelu nefňukají, že mají nízké čísla v benchmark, protože tel šlape výborně. I P6P který má žena a už je 3-4 roky starý. 100% lepší než S23 kterou jsem měl. Majitelé Applu to chápou, jen někteří majitelé Samsungu to berou jako problém. Nevadí jim, že telefon neběží 100%, hlavně že maj čísla...

Taky se mi líbí ten pruh od foťáku - telefon se nekýve.

Co by mohl mít Pixel lepší, je rychlost nabíjení, takových 60-100W a bylo by to mega a pokud používáš DEX, tak Pixel zatím nemá 100% náhradu ale není problém připojit mobil k tv.

Taky je fajn, že nemá tolik bordelu a balast jako Samsung, jeho aplikace, jeho store atd.

To jen tak z patra, můžu popřemýšlet více, kdyby to nestačilo.
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 27. 10. 2024 14:06

Tak to nevím, neznám vůbec nikoho, kdo by na pixel přešel. Naopak to spíš přecházejí na iphony.
Dokonce znám lidi, co neznají vůbec značku pixel.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod panrt 27. 10. 2024 16:54

Já neznám vůbec nikoho kdo by chtěl iPhone :D
panrt
MobilManiak

Další stránka