Pixel 8 - (ne)funkční příchozí volání

Diskuze o telefonech Google Pixel

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod přez-dívka 5. 12. 2024 08:42

Zdravím ve spolek,
v Pixel 8 mám jednu fyzickou sim a jednu esim.

I když mobil ukazuje, že má mobilní signál, nelze se často na čísla dovolat. Jednou jedno, pak druhé, chová se to úplně nahodile. Nepomáhá restart, ani resetování nastavení. Reset do továrního nastavení si provozně dovolit nemůžu.

Nevíte někdo prosím, co s tím?

Petr
přez-dívka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod strny88 5. 12. 2024 09:53

Zcela jistě se nejedná o normální. zkusil bych restartovat nastavení mobilní sítě je to možnost v možnostech restartuhování. Dále bych zkusil fyzicky SIM kartu vyjmout a znovu vložit. Pokud by to nepomohlo pak jedině tovární reset. Pokud by závada přetrvávala tak bych to poslal na reklamaci.
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 5. 12. 2024 09:56

ještě třeba zkusit vyměnit tu simkartu za novou někde na pobočce operátora
Marantz 1060, Yamaha AVX-500, Marantz CD67, Harman/Kardon HD750, Kenwood GE- 7030, Cabasse MT32 Alderney, Focal JMLab Chorus 707
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod přez-dívka 5. 12. 2024 10:10

strny88 píše:Zcela jistě se nejedná o normální. zkusil bych restartovat nastavení mobilní sítě je to možnost v možnostech restartuhování. Dále bych zkusil fyzicky SIM kartu vyjmout a znovu vložit. Pokud by to nepomohlo pak jedině tovární reset. Pokud by závada přetrvávala tak bych to poslal na reklamaci.

Díky za tipy. reset nastavení jsem udělal. zkusím vyměnit tu sim...
přez-dívka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod strny88 5. 12. 2024 20:57

strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirkash 5. 12. 2024 21:11

Už mám hotovo na P8P. ;-) Jedná se o aktualizaci Prosinec 2024, jedná se nejen o pravidelný měsíční upgrade zabezpečení, ale zároveň o upgrade nových funkcí. ;-) Jinak Pixel 8 i Pixel 9 dostali v těchto dnes systémovou aktualizaci fotoaparátu, kde se sakra znatelně zrychlil postprocesing 50Mpx fotografií.

Obrázek
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 13. 12. 2024 15:18

Ano PP 50Mpx se opravdu zrychlil. Kdyby ještě zrychlili otáčení kamery na šířku/na výšku, resp. po probuzení zařízení když chci hned fotit automaticky se mi zapne režim na výšku a na přepnutí na šířku musím čekat dlouhé vteřiny. Až pak je to přepínání rychlejší, ikdyž oproti i starému Samsungu pořád pomalé.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 13. 12. 2024 17:17

Asi nerozumím........... v jaké poloze foťák zapnu, v takové můžu ihned fotit.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 13. 12. 2024 17:49

Nerozumim.. zadna prodleva tam neni. Nahraj zaznam obrazovky.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 13. 12. 2024 18:29

lada t5 píše:Asi nerozumím........... v jaké poloze foťák zapnu, v takové můžu ihned fotit.

Ano, ale já zapínám téměř výlučně dvojklikem při uspaném telefonu a vždy se zapne ve svislé a pak čekám několik sekund než se otočí do vodorovné (našířku).

Edit: mezi náma, končí r.2024 a to otáčení kamery je i za normálního stavu pomalé
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 14. 12. 2024 11:05

Teda, já fakt vůbec nechápu, o čem tu mluvíš, a to to dělám úplně stejně. Vyndám zamčený telefon, dvakrát zmáčknu zapínací tlačítko a okamžitě bez jakékoli prodlevy mi naběhne foťák přes celý displej a je jedno, jestli držím telefon na výšku nebo na šířku. Pokud ho otočím, třeba i klidně našikmo, obraz je stále plynulý přes celý displej...........
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 15. 12. 2024 14:23

Tak abyste to chlapci pochopili...mluvim o tom jestli budou vysledne fotky nasirku nebo navysku a tak musite drzet i ten foun. Vetsinou potrebuji nasirku a nez se to tak prepne, trva to po probuzeni dele nez je zdravo.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 15. 12. 2024 19:38

Ne, netrvá déle, je to okamžité.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 16. 12. 2024 10:12

Ano, nikdy jsem se nesetkal s jakoukoli prodlevou.
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod přez-dívka 28. 12. 2024 15:07

Nick Cave píše:ještě třeba zkusit vyměnit tu simkartu za novou někde na pobočce operátora

Netuším, jakou to má souvislost, zdá se ale, že jsi měl pravdu. Vyměnil jsem simku a obě čísla jsou normálně dostupná.
Díky moc!
přez-dívka
Kolemjdoucí