Jsem majitel iPhonu SE 2020, což je můj pátý dotykač za 12 let.
Problém je, že jsem naprostý technický analfabet a vůbec nevím, na co se koukat, když si vybírám nový.
iPhone jsem si vybral, protože můj starší bratr trvá na tom, že iPhone je jediná značka, která je přijatelná a všechno ostatní je čínský šit a říká, že Apple má výhodu, že jako jediný vytváří vlastní software i hardware na míru toho druhého, kdežto Android využívá ne na 100% kompatibilní směsici hardwaru od různých výrobců, díky čemuž má Apple skvělou výdrž a svižnost.
Jenže s tím, jaký jsem analfabet, nejspíš to bude kec. Myslím si, že iPhone opravdu zastarává pomaleji než mé předchozí mobily, ale co na to mám říct, kupovat si mobil co 2-3 roky je prostě neodolatelné, přestože jsem měl v úmyslu tento používat max. 5.
Avšak, taky mi nedávno suspendovali účet na Redditu a hledám všelijaké způsoby, jak začít znovu, včetně nového zařízení a už dlouho si říkám, že bych měl mít mobil náhradní, čímž by se stal ten co mám teď.
Rozhodně chci mobil,
který vydrží aspoň 3 roky bez toho, aby se z něj nestal jeden velký pomalý sekanec,
umí fotit čistě, dokáže dělat spoustu operaci najednou, aniž be se začal kousat,
aby měl baterii, která nebude potřebovat dobít co 5-6 hodin a
přestože jsem až směšně nenáročný uživatel (jsem boomer, přestože mi je jen 24), měl by můj mobil být schopný zvládat i některé velmi složité operace, protože člověk nikdy neví.
Taky by měl být méně než rok starý.
A neměl by být dražší než 25.000,-, může být o něco dražší, pokud se dá očekávat, že zhruba do Srpna zlevní pod tuto částku. Očekávám, že cena iPhone 14 by mohla.