POCO X7 Pro nebo něco jiného?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 9. 1. 2025 21:05

Aktuálně mám už lehce starší F3 (8/256) a zatím to není úplně nutné, ale i třeba kvůli slabší baterce a lepšímu fotoaparátu bych výhledově zvažoval upgrade, teď jsem narazil právě na X7 pro a jejich zaváděcí akci (i snad výkupní bonus u MP bych měl co staršího odevzdat) a tak si říkám, zda to aspoň papírově vypadá OK (reálné zkušenosti se teprve začnou objevovat) nebo se teď podívat po něčem jiném či si chvilku počkat, že se chystá uvedení jiné zajímavé novinky? (chci zůstat u androidu, ale klidně jinou značku než poco ... jen rozumný poměr cena/výkon a cenovka do 10 tisíc a preference aspoň průměrného natáčení videa)

předem díky za vaše nápady/doporučení
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 11. 1. 2025 17:26

Jestli chceš dobrý foťák do 10k, vem Pixel 8A nebo z Mobil pohotovost použitý Pixel 7 Pro. Pixel je kamerou úplně někde jinde jak to Poco, ale třeba u her ten G2 tensor dost brutálně topí. Zase čistý android a celková odlazenost je po přechodu z MIUI / HyperOs fakt parádní. Taky má google příkladnou podporu i aktualizace.

Poco se nekupuje kvůli foťáku, ale za tu cenu dostaneš obří bezkonkurenční výkon např na hraní her, super rychlé nabíjení, hodně jasný displej, takový ideální telefon pro mládež na hry, když nepotřebuješ právě fotit.
SSakul
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod qw84 12. 1. 2025 11:07

Taky uvažuju o Poco X7 Pro jako náhradu za už historický Poco F1 (Snapdragon 845), podle těch parametrů to vypadá dost super silný cpu, výborný display, 12GB ram, 512GB uložistě, nová baterie Si/C 6000mAh i krytí IP68. Za tu cenu snad ani nic lepšího sehnat nejde snad jen bazar. Jen by mě zajímalo jak jsou na tom ty chipy od Mediateku co se týče silý signálu, protože jsem nikdy telefon s Mediatekem neměl a pohybuju se v místech kde je hodně špatný signál. Třeba na Samsung a jeho Exynosy lidi dost nadávají co jsem tak po netu hledal. Todle v recenzích nikdo moc neřeší.
qw84
Kolemjdoucí