No uz dlhsi cas sa neviem rozhodnut aky mobil si mam vybrat.zatial do uvahy pripadali 3.SE w960i,Nokia N95 8GB,alebo IPhone 3G.Kamarat miz akazal kupit SE lebo ze je velmi pomaly a este k tomu nema gps,ale zevraj mu vydrzi dlho baterka,takze ostavaju dva,moje naroky su hlavne muzika a priestor na disku min 4GB a GPS aby aspon nejak fungovalo (je mi jasne ze to nebude nikdy ako navigacia samostatna) a vydrz baterky aspon 2-3dni,No takze ostavaju nokia alebo iphone.Iphone ma super display a zvuk asi lepsi ako nokia,ale zase vsetky veci tam kopat cez itunes a tak sa mi moc nepozdava,a pisanie sms bude asi ties potrebovat trochu cviku.Kdezto na nokiu som zvyknuty ale neviem ako to bude z vydrzou baterky ta ma na N95 srala najviac,zvuk sa da zniest ale SE mal lepsi o dost lepsi ako ipod by som povedal (pred N95 som mal SEw950i s tym som bol nedmieru spokojny ked porovnam z n95).alebo je tu este posledna 4ta moznost,zobrat na kontrakt N95 8GB,kedze to je asi najdrahsi telefon na trhu,(ja ho budem mat zadarmo) predat ho, kupit zakladny na sms a telefonovanie,+ipod+navigaciu.(ale zase nosit 4 veci pri sebe sa mi 2x nechce).No tento problem moj riesim uz asi mesiac a stale som sa nerozhodol tak dufam ze mi budes alebo budete vediet pomoct.Denne napisem tak 5-10sms a 10-20min telefonovania + 1-2hod muziky denne.dakujem za radu.
Uz som to riesil aj vylucovacim sposobom a vysiel mi Iphone,kedze je stvoreny na hudbu,baterka by tam mala vydrzat dlshie ako na Nokii,teraz som cital ze tomtom prenho navrhol specialne navigaciu,ktora bude spolupracovat s gps modulom v telfone,ale zase kazdy ma od neho odhovara.
Takze tak High End nabuchany tel vsetkym?Alebo Low End + ine veci do vrecka(no skor ruksaku uz

Uz som svoj nazor zmenil asi 4x takze som uplne zufaly

pozeram teraz na Nokiu N96 vyzera v poho ale baterka asi tiez nebude bohvie co
http://europe.nokia.com/A4797549
p.s:cena nerobi problem a fungujem v UK