Gtbiker píše:Jestli si chtěl tu gps využívat nějak víc než než pouze na vkládání gps souřadnic do fotek tak se na c905 vykašli.Mezi 5mpx fotoaparáty dnes najdeš lepší foták než u c905.Být tebou a mít dostatečné finance tak jdu do Nokie n85 nebo Nokie n95 8gb ani jednou neuděláš chybu navíc n95 8gb už má celkem odladěněj firmaware takže by to měl být stabilní telefon.Ovšem pokud se porozhlédneš po ostatních značkách telefonu tak v tvé cenové kategorii najdeš mnoho telefonu které budou vyhovovat tvým požadavkům.Pokud by si se více rozepsal o tom co si představuješ tak ti klidně zkusim najít lepší telefon který ti bude vyhovovat více.
Noo vidim ze celkom si sa toho chitil mi trosku pomoc.
Ked som uz mal tie peniaze tak som chcel jednoznacne N96 ktoru mi amateri schvalovali.
Potom som prisiel tuna a mi N96 vyhovorily co som bol dost prekvapeny. Je to novinka a ludia to nechcu nechapem.
Ja potrebujem telefon ako som uz pisal hlavne na volanie ale hlavne aj na somariny,
Telefon vyuzijem na hranie hier, pocuvanie muziky, ked budem sediet v kaviarni aby som sa pripojil na wifi a robil somarinky.
A jednoznacne chcem tel ktory bude robyt dobre fotky aby mi sluzil ako ako fotoaparat (a ked budem chciet aby som si aj mohol fotky vyvolat ktore som spravil s mobilom)
A jednoznacne by som aj chcel vyuzit GPS tim ze uz budem vodic auta a hoci to nebude GPS ako GPS ale pre srandu a styl.
Proste chcem tet z tych zakladnych oblasti ktore chce mozno aj 15 rocny chalan aby sa s telefonom mohol hrat.