Muj pohled jakozto pulrocniho vlastnika HD2.
Telefon neni dokonaly, ale nekdo z Vas zna dokonaly telefon?
Plusy: velky display
prostredi HTC Sense...opravdu krasna vec...animovane pocasi na plose, footprints, twitter prugin, jednoduche a efektivni pouzivani 3emailu, to jsou veci, ktere pouzivam denne
HTC stale vyviji nejake aplikace, v podledni dobe jsem si pridal napriklad skvelou aplikaci pro ovladani prisvetlovaci diody. Baterka ma 3 stupne intenzity a celkove je jednoduse krasna
vysoky vykon telefon mi jede obcas i 150hodin v kuse (zjistuju podle pripojeneho EDGE

a neni na telefonu znat unava, stale sviznej
Pokroky ve vyvoji ROMek:
od prvnich romek se podstatne zlepsila vydrz baterky, me telefon vydrzi tak 40hodin pri intenzivnejsim pouzivani (hodne volam, obcas hudba, fotky...)
dale se vyrazme zlepsila softwarove klavesnice, uz to neni porod na ni psat, ale pri stose cviku pisete opravdu, opravdu rychle a bez chyb. HTC na tom opravdu zapracovalo, i intenzivnejsi odezva (vibrace) je kuprospechu. ale komu nevyhovuje psani na softwarove klavesnici tak doporucuju alternativu v podobe Slide-It (zajimava kravina

NEDOPORUCUJU UKUCHTENE ROMKY, hrozny zrout baterie!
Minusy
par pozustatku archaickeho vzhledu WM 4-5, funkce super!
malo vnitrni pameti...je nutne aplikace instalovat na SD kartu!!! jednou jsem s tim mel velke problemy...
povidat bych mohl o telefonu 2hodiny v kuse, ale myslim, ze to staci...
DOPORUCENI:
dojdete si do obchodu a vyzkousejte vsechny 3(2) telefony, kterej vam bude vyhovovat ten si kupte. HD2 je pomerne velke zarizeni do ruky!
-- 24. 4. 2010 13:18 --
kdybych si ja mel dneska vybrat jiny telefon, ktery by mel nahradit me HD2, tak bych sel asi do evropskeho ekvivalentu k americkemu HTC EVO 4G. Pote co jsem poznal HD2, tak chapu narky k HD1 a Diamondu:)
-- 24. 4. 2010 13:20 --
aha ty sis ho uz koupil, no i tak mozna najdes par uzitecnejch rad

-- 24. 4. 2010 13:21 --
SAKRA JA SE ALE FAKT rozjel... jeste jedna vec...zkousel nekdo ENERGYHO romku z 23.4? vypada namakane, ale te vydrze a bugu se fakt bojim

Cowon D2 8GB černý + 16GB SDHC, Firmware: 2.54; Theme: Utopia Ultimate; Ultimate Ears Super.fi 5 Pro