Zdarec borci,
již delší dobu fárám na tomto fóru a hledám vhodného nástupce mého Samsungu Wave, který mě již několikrát za poslední dobu málem přivedl do Bohnic (už se to fakt nedá).
Jsem trochu okleštěn nabidkou T-mobilu (asi jim to zase podepíšu) a foun vezmu na splátky, čili rozdíl mezi mýma dvěma kandidáty, který je 1500,- je celkem šumáček.
Zprvu jsem tak drahý foun nechtěl, říkal jsem si tak do sedmičky, ale nekupuju mobil na dva měsíce, takže investice bude dlouhodobější, aby se vyplatila.
A mé požadavky:
-zatím ne iOS ani WP
-po užívání Wavu, kdy i napsání sms je veliký zážitek bych rád telefon, který je plynulý, ale obecně takové to domácí žvýkání, ode všeho trochu na té lepší úrovni, hry moc nehraju, ale když se namane nějaká návykovka na zkrácení dlouhých chvilek, dobrý foťák a semtam natočení nějakého "lepšího videjka", navigace, možnost nahrání tras na bajka atd atd.
SGS 3 jsem už několikrát "omacával" , ale na LG jsem zatím nikde nenarazil, na netu jsem zkoukl nějaká videa a founy se zdají být téměř totožné, až na tvar a ten moc neřeším.
Potřebuju jen lehce naťuknout a znát vaše připomínky myslím, že tady dovedete člověku krásně poradit a přihodit trochu písku na tu či onu misku vah.
Zatím díky.