Klubtlab je hlupák. má pomalá data id Tmobile a zde brečí na nesprávném hrobě místo toho, aby si vyměnil operátora. Jeho zařízení umí i telefonovat. Cituji post, který založil vedle :
klubblab píše:V dnešní době koupíte všechno jen 3G. Zapnete to v lokalitě kde je pokrytí jen G2-EDGE a můžete se divit. Telefonovat z toho jde, ale datové přenosy se škubou, signál vypadává, u stránek projde časovka, Skype je nepoužitelné atd. Chytrý telefon je tedy napůl blbý telefon. Datové přenosy jsou nepoužitelné. Co dál? Požádal jsem T-mobile aby BTS upgradovali na 3G. To ovšem nejde, protože v lokalitě jsem prý sám kdo to chce a mám si sehnat další zájemce o 3G a poslat to T-mobile. Čili urob si sám.
Mám 2 tablety CityTab-starší s 2G a novější jen s 3G. Takže dokážu porovnat co který tablet dělá. Starý chodí a nový je většinou nepoužitelný.
Podle EU i ČR expertů na všechno má být pro všechny občany zajištěné dobré pokrytí internetem. A už jsou LTE, 4G atd. a na vsi musí křovákům stačit G2.
Když kupujete TF nebo tablet zeptejte se v krámě jestli to bude u vás kde máte 2G chodit a začnou se škrábat za ušima. Pro 2G nic v krámě nemají. Kromě toho většina kupujících o této problematice nic neví, takže koupí cokoliv.
-- 24. 5. 2014 11:59 --klubblab píše:Že by i zde byli agenti T-mobile s jejich královskými radami?
Je pravda že T-mobile na tuto problematiku reaguje značně podrážděně. Vypouští jen bubliny o pokrytí, ale co dál to už nepíše. 2G a 3G je pro T-mobile jako červený hadr na býka. Zdejší poradci jistě poradí kde koupit mobil nebo tablet s 2G. A zaslouží se o doplnění stránek T-mobile o upozornění na tyto záležitosti. Že je základ 2G? A kde se o tom na
http://www.t-mobile.cz píše?
Nikde a chudery rosničky na dotazy 2G a 3G odpovídají celkem logicky. Když nemáte krabičku která umí jen 3G tak na si nestěžujte že vám v křovákově data na 2G krabičce pořádně nejdou.
A chcete krabičku s 2G? Tak to nevíme kde se to dá sehnat, hledejte kde se dá.
Vidláci na vsi, T-mobile vám vzkazuje-trhněte si nohou.
Nauč se číst....
-- 24. 5. 2014 11:59 --ramses33 píše:klubblab 24. 5. 2014
Co to píšeš za nesmysly. Máš normální datové připojení. Pokud nejsi spokojen s operátorem Tmobil, jeho službami, tak ho změň a nepiš takové hovadiny.....
A to, že sis koupil ještě jeden tablet, který dle tebe umí jen 3G, je jen tvoje věc. Musíš s tím žít a nebo najít operátora, který ti data dodá.