Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
klubblab píše:Popisovaný tablet má slot na SIM a umí JEN 3G. Dá se s tím i telefonovat pokud se do toho strčí běžná SIM na TF a data.
Když se do toho dá jen datová karta telefonovat NEUMÍ. Dá se to obejít TF hovorem přes Skype když tam máš kredit. Ale to musí být tablet připojený na BTS 3G !! Při připojení na 2G se tam tablet většinou připojí, ale hovor je pro přerušování nepoužitelný. Dá se tam chatovat. Pochopitelně tam nejdou VOIPy.
IvanGS píše:Nějak mi uniká tohle vlákno v rubrice "Jaký koupit telefon...", myslel jsem že jde o jakousi poradnu. Mimochodem, mám 3G tablet s datovou kartou O2 a používám ho úspěšně téměř všude...
ramses33 píše:klubblab 24. 5. 2014
Co to píšeš za nesmysly. Máš normální datové připojení. Pokud nejsi spokojen s operátorem Tmobil, jeho službami, tak ho změň a nepiš takové hovadiny.....
klubblab píše:Z filtrovaného záznamu vypadlo vyfiltrování kde DNES koupím tablet s 2G. Tablet filtrem neprošel i když má společný jmenovatel s telefonem a to problém 2G a 3G a jejich funkčnost a nefunkčnost v různých lokalitách. Je vidět, že je zde vidláků málo a proto málo kvalifikovaných příspěvků z lokalit mimo velká města. 3G pro operátory znamená dát na BTS 3G technologii a posílit datové spoje. A do toho se operátorům v tržním systému moc nechce. Na tabletových forech je problematika 3G-2G nějaká mdlá.
Reku píše:U tabletů to úplně neplatí. - některé jdou opravdu JEN na 3G síti - mají slot na simku bez GSM, GPRS a bez EDGE....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků