od oooooooooo 9. 7. 2014 12:09
řeknu ti to jinak - ja jsem si celekm zvykl na luxus že zařizení telefon+tablet, maji stejny system - takže nejenže že mezi sebou sdílí všechno možny ale spolu komunikují všemi možnými způsoby absolutně bezproblemově a na tuk.Toho u mixu dva rozdilne systemy nedosahneš.přesněji ti co si to myslí neví jake jsou možnosti pokud maji oba systemy BTW aby bylo jasno - moje osobni preference jsou android - wp je pro mne silně nedostatečné ale to jsou MOJE osobni preference a moje důvody proč WP ne . takže pokud umi napřiklad přiložit dvě zařizeni k sobě a začne automaticky přenos souborů mezi nima a jiny a jiny vychytavky ktery fungujou jenom když system+system jsou ze stejne staje nemixoval bych.Lenovo A 880 je průměrnej křumpl,phabletů s androidem že by se ti porotočily oči co je v prodeji je mraky - chápu že pro někoho kdo činany objevil posledni pul rok působil jako zjevení na českym trhu .Jinak A u lenova je označení jejich low endu - jediný A co jsem kdy měl byl telefon A 660 protože IP 67 za tu cenu ani nahodou tady a v přimym srovnaním s catem nebo tím pokusem od samsungu, ho s cybermaus rom rozmetalo na prach.Nedoporučuju nic,každej musi mit když vybira nějakou osu - co čeka,co je minimum.tvoje je natolik široká a rozvlátá že bych oproti tvojemu navrhu našel asi tak deset tisíc lepšich kombinací.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.