Zatím zběžně testován P30 Pro/P30/P30 Lite/Samsung S20 a iPhone 12, a nic z toho kvalitou fotek nevyhovuje.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
orgasmic píše:Ty asi nebudeš mentálně v pořádku.
jege píše:orgasmic píše:Ty asi nebudeš mentálně v pořádku.
Podle čeho soudíš? Jinak to není pro mě, ale pro známou, je to ženská a navíc blondýna!
PS: Už mě nebaví s ní zkoušet různé telefony, což v dnešní době lockdownu není nic jednoduchého, tak doufám, že třeba někdo poradí něco konkrétního ....
PSS: Ten Huawei P30 Lite New Edition s 256+512 úložního prostoru je super a jeden jsem koupil pro jiného člena rodiny, ale pro daný případ je jeho foťák nedostatečný. Bohužel ani P30 nebo P30 Pro v tomhle nejsou o nic lepší.
orgasmic píše:Třeba podle témat, co tu rozjíždíš?
Nejdřív to vtipné o pamatovani hovoru a teď tohle
To mě již také napadlo, ale tam je problém v zobrazování, displeje na kompaktech jsou dost malé a nepraktické, nastavit nějakou synchronizaci s mobilem bez možnosti vyzkoušení několik kombinaci je dost problematické. Navíc dotyčná je typická blondýnka a zvládne akorát vyfotit na automatiku a ukázat na obrazovce mobilu.Pan Kája píše:Za mě a s plnou vážností - vzít kompakt RX100/G7M2 či nějaký ekvivalent. Krom lepších střev vč. optiky je primárně dělaný na reálné barvy bez šíleného vytahování stínů v JPEG. Moderní kompakty pak mají Wi-Fi/NFC se synchronizací fot s mobilem. OK, dotyčná se bude kroutit, ale nemá moc na výběr.
A co pak udělá s výsledkem? Ukáže jej jednoduše na displeji mobilu?orgasmic píše:iPhone 12 Pro a fotit do ProRAW
orgasmic píše:jege: Na debilní otázky, debilní odpověď
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků