Mobil do 8000 Kč s důrazem na aktualizace do budoucna

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kultus 15. 11. 2024 19:05

Presne tak, dost lidi takhle kupuje treba TV. Koupi v akci na splatky a pak vyplati, akcni cena zustava.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 15. 11. 2024 23:33

Jo. Tak jsem babě kupoval i15 pro. S 20% slevou, kterou jsem na druhý den zaplatil to udělá pěknou cenu.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JosephD 17. 11. 2024 19:02

JosephD píše:Právě řeším něco podobného. Kvůli bezpečnosti v práci musí mít naše telefony jednu ze dvou nejnovějších verzí Androidu. Můj má Android 13 a další OS upgrade nedostane. Už jsem si málem objednal Motorolu G54 Power Edition, jenže ta dostane jen upgrade na 15 a pak smůla. Vím, že má vyjít Motorola G75 5G, která slibuje pět OS upgradů, jenže je půlka listopadu a stále není nikde k sehnání. Navíc má stát 9 tisíc, což je na mě trochu moc, většinou si kupuji telefony do 6 tisíc. Kdybych věděl, že bude mít G54 Power Edition ještě alespoň dva OS upgrady, tak bych si ji hned objednal, moc se mi totiž líbí.

Motorola Moto G75 5G už je k dispozici, takže mám objednáno. Prozatím nejlepší cena je zde:

https://www.tsbohemia.cz/motorola-moto- ... ue_d533535
JosephD
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 17. 11. 2024 19:17

Motorola nepatri mezi telefony s durazem na aktualizace..
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod JosephD 17. 11. 2024 19:47

Z oficiálního webu:

"Držet krok s nejnovější verzí systému Android pro vás bude snadné, protože získáte pět upgradů operačního systému (a k tomu navíc aktualizace zabezpečení po dobu šesti let). To vám garantujeme až do roku 2029."

https://www.motorola.com/cz/smartphones ... ?skuId=438
JosephD
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 17. 11. 2024 19:58

To u Motoroly známe u každého modelu, sliby a pak jeden upgrade a šmitec.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 17. 11. 2024 23:33

Ono to je take o HW, pokud to neni smartphone se spickovym vykonnym HW, tak nemusi za 2 nebo 3 roky stihat na novym OS s vyssimi naroky, a Snap6 Gen3 je jen stredni trida proste, na vyssi tridu potrebujes Snap8 Gen3, tam je predpoklad, ze i za 5 let bude novy OS se znacne vyssimi naroky vykonostne zvladat.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Předchozí stránka