O2 Fér

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Zaujala vás "Fér" ponuka O2?
Áno, uvažujem o prechode 47 %  72%  [ 47 ]
Áno, ale nieje to dosť aby som prešiel 5 %  7%  [ 5 ]
Očakával som viac 6 %  9%  [ 6 ]
Absolutne nezaujímavé 7 %  10%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 65

Odeslat příspěvekod Sh4dow 3. 9. 2008 10:13

Náš najmladší operátor predstavil svoju očakávanú novú filozofiu... Ako sa vám javí jeho nová ponuka, prinútila vás uvažovať o prechode k našemu kyslíku?

Nová ponuka O2: Štyri koruny všade
Sh4dow
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod stano.mania 3. 9. 2008 10:34

Kto to neurobí, škodí sebe a svojim blízkym :roll:
stano.mania
Junior

Odeslat příspěvekod Sh4dow 3. 9. 2008 10:50

No dá sa povedať že čím viac zákazníkov by prešlo do O2 tým viac by to prinútilo Orange a T-Mobile znížiť ceny a sprehľadniť ich ponuku. Lebo ináč to nebude mať žiaden efekt, myslím že Orange aj T-Mobile skôr počkajú na reakciu samotných zákazníkov. No čo sa týka nedotovania telefónov tak to by kopírovať nemuseli. To že ten človek ten telefón zaplatí v paušále nieje celkom pravdivé, aj ten zákazník ktorý nemá žiaden dotovaný telefón platí rovnako...
Sh4dow
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod brabus 3. 9. 2008 11:06

idem aj s celou rodinou...
viem, ze T-M aj OR sa budu snazit dorovnat, ale uz som sa rozhodol, mali sancu, nevyuzili ju... ich dorovnanie bude len vykrikom do tmy
brabus
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 3. 9. 2008 14:28

Ja by som uz cez vianoce siel do o2, keby vtedy mali mobilny internet. Ceny su fajn, ale ja som sa tesil na dotovane telefony, ktore ako som sa dozvedel, o2 najmenej likviduje telefony svojou customizaciou. Ale tak mozno prejdem aj na takyto sposob nakupu, na splatky, pokial sa to vyrazne oplati oproti volnopredajnym telefonom bez customizacie.
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod stano.mania 3. 9. 2008 14:28

Už niekoľko mesiacov badať trend, že dotované mobily stratia na príťažlivosti:
1. v ponuke je len máločo
2. kustomizácia operátora niekedy znechutí až až :shock:
3. problémy s reklamovaním mobilu od niekoho, ktorý to bral na akciu (najmä Orange)
4. aj občan SR má na to, aby nekupoval len mobil za korunu, ale kúpi už aj taký, aby bola spokojnosť aspoň 2 roky a aby bol aj osobitý, a nie, že to je v rukách každého tínedžera či už aj žiaka ZŠ :roll:
Po určitých sklamaniach s O2, fandím tejto ponuke, a určite nás nenechá ľahostajnými, a obaja tele-monopolisti sa hádam aj preberú zo spania (aj tak z nás majú desiatky miliárd ročne).
stano.mania
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 3. 9. 2008 15:55

S o2 mozem uvazovat az budu ponukat aj doplnkove sluzby, ako ostatni operatori. Nie len volania. Aj tak prevolam len 3 az 6 minut mesacne.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod clone 3. 9. 2008 16:27

prevoláš 3 až 6 min mesačne a máš N95 , hm ja nad touto ponukou považujem, nakoľko telefóny má orange viac ako pol roka viac menej rovnaké okrem tých najdrahších a paušály o ničom.
Everyday is a fun day
clone
Junior

Odeslat příspěvekod stano.mania 3. 9. 2008 17:41

Pre niektorých by bolo dobre, aby svoje mobily dali za sklo v obývačke a stačí sa naň pozerať, a vytiahnuť ho len výnimočne, pod. ako drahé šperky a drahokamy.
Ak niekto prevolá pár minút mesačne, pre toho je lacnejšie zájsť k telefónnemu automatu, alebo navštíviť susedku a zavolať z jej mobilu.
Želám O2, aby sa dobre nadýchla a okysličila ovzdušie duo-monopolu operátorov TM a OR. A to aj očakávam od ich nových akcií. :oboze
stano.mania
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 3. 9. 2008 17:53

dnesne mobily nie su primarne urcene iba na telefonovanie. ja prevolam mesacne od 30 do 60 minut. najcastejsie ho vyuzivam na net. tak neviem, co riesite. ved mobil je uz pomaly ako maly pocitac, da sa na nom robit plno inych veci, nie len volat
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod stano.mania 3. 9. 2008 18:11

Iste, prednostne ale bol mobil určený len na hlas a SMS, všetko ostatné je len náhrada, lebo nikdy nenahradí ani slabší digitál, ani domáce kino, ani slabý notebook a určite nikdy z neho nebude ani lietadlo, ale ani loď, ale ani drahokam. :pozor
k O2: čakám na oficiálne info zajtra a nech to pomôže nám všetkým, O2 do toho :tleskani (ale ak budeme nevoľníkmi duo-telemonopolu, tak aj my sme vinní za mútne vody).
stano.mania
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 3. 9. 2008 18:28

1000hod. na nete cez mobil som dosiahol za 9 mesiacov. Skype a icq na mobile. A plnohodnotny turisticky fotak. Prehravac mp3 a radio.+dobry multitasking. Ten telefon nemam brandovany a na pausal, kde by mi operator doplatil len 3000sk. Neviem ci O2 telefonica ma internet 2GB (aj 3,5Mb/s) na pc aj mobile sucasne za 534(alebo 499)sk. A vseliake ine sluzby. Lokalizacia. Mobilbanking, velky Roaming, Info sms o zapnuti volaneho mobilu. Streaming, Tv chat. Hlasovanie. Plnohodnotny Wap. Mobilmailextra. Volacie tony. El. faktura. Podrobny el. vypis. Sluzby na svojom portale. Sluzby zakaznikom zadarmo. Dobijanie kreditu z pausalu. Pin 2 kod. Sms na email. Kontrola spotreby, Videohovor, hsdpa. A mozno dalsie sluzby. Orange to ma tiez nieco horsie nieco lepsie. Telefonica je na tom najhorsie.
Bez vacsiny tychto sluzieb by som O2 nechcel.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod stano.mania 3. 9. 2008 19:24

Dnes som o tom debatovali aj s inými:
1. v internetovo výspelých krajinách začína byť útlm využívania netu, dokonca mnohí si ho vedome a dobrovoľne odhlasujú
2. sú aj dnes mnohí, čo vedome a dobrovoľne nechcú mať ani TV
3. do roku 1980 väčšina nemala ani kalkulačku, aj na katedrách počítačov, poznám aj takých, čo ju skončili s logaritmickým pravítkom a dnes by položili na lopatky moderného experta, ktorý tvrdí, že byť expertom, je o rýchlosti klikania myšou :shock:
Teda:
som za aj nie, všetko, čo spomínaš, aj poznám, ale mnoho z toho nechcem, cítim sa slobodný a nie som nevoľníkom nikoho, ničoho, ani moderných technológií :idea:
a preto fandím O2, že zjednodušuje veci a sprehľadňuje,
a najmä tlačí na konkurenciu
, ktorá má z nás miliardy (vyše 60 ročne).
stano.mania
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 3. 9. 2008 22:11

Dost mi to připomíná cestu, kterou u nás prorážel Oskar (dnes Vodafone), když začínal. O2 slíbilo, že bude na Slovensku zkoušet nové věci a podle toho se bude chovat na dalších trzích. A dělá to. U vás účtuje 1+1 ve vteřinách, u nás 1+1 ale v minutách :D . Nabídka je super, ale vadí mi to upřednostňování jiných krajin před jinou atd.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Sh4dow 3. 9. 2008 22:14

No u nás je menší voľný trh. Orange a T-Mobile majú viac simkariet ako počet obyvateľov slovenska. To O2 stavia pred ťažkú úlohu aby prežilo a malo dostatok zákazníkov nato aby sa im počiatočné investície za licenciu a stavbu siete vrátili. Naproti tomu v Česku má už stabilné množstvo zákazníkov a nepotrebuje hrať hru o prežitie.
Sh4dow
VIP uživatel

Další stránka