O2 SK Volnosť-do všetkých sietí 0.1€ za hovor v celej EU

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 2. 10. 2023 11:00

Takže volání přes VoWiFi z ČR ty příplatky (časem) neodstraní? :D

Jj s tím příplatkem to tak vychází ta cena hovoru. Ale pořád je to levné se dá říct, ve výše uvedeném případě je to míň jak 1 Kč za minutu.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod jiri.filip 2. 10. 2023 13:26

Ředitel ČTÚ píše:Tal dnes uskutečněn hovor přes WiFi z ČR na Orange na Slovensko, délka hovoru 21 minut a cena 0,66 Euro, což je asi +- 16,09 Kč. :D

To už se pomalu začínáme blížit třeba k Odoriku.
Také nerad utrácím za základní služby, které mohu čerpat od různých poskytovatelů, víc, než je nezbytně nutné.
Ale mrcasit se s tím, jestli mi O2 SK bude účtovat příplatek za minutu hovoru, protože jsem téměř stále jen v ČR, nebo nebude, to by se mi nechtělo. Takže platím měsíčně € 5,- a vím, že každý hovor mám nově za € 0,15. Používám na delší hovory, zejména v rámci rodiny.
Na kratší hovory pak Odorik.
A jsem happy jak dva grepy. :-D

Edit: Opravena sazba hodinového hovoru z € 0,10 na správných 0,15.
Naposledy upravil jiri.filip dne 3. 10. 2023 10:46, celkově upraveno 1
DAP: SONY NW-WM1Z | NW-WM1A | NW-ZX300 | NW-A55
Headphones: Beyerdynamic Avento Wired | T51i | KOSS Porta Pro
IEM: SONY IER-Z1R

Mobile: SONY XPERIA PRO-I | SONY XPERIA 1 V
jiri.filip
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 2. 10. 2023 14:39

každý hovor mám doposud za € 0,10

Tobe to nezvedli na 0,15?
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chellko 3. 10. 2023 03:21

Ak niekdo dobija alebo plati prevola pravidelne mesacne okolo 5€ na o2 volnost ( po novom este drahsie takze mozno viac pri rovnakom pocte telefonatov ) tak sa mu uz oplati volat na mobilne cisla cez VIBER OUT a je tam tusim vyse 70 krajin vratane celej EU a suma 5,99€ mesacne. A volany klasicky uvidi cislo ake si tam nastavite . A to sa bavime o o2 bez priplatku ak zacnu uctovat roaming co este viac by zvysilo cenu ..

Inak este velmi vyhodna podla mna karta na volania SK co sa da pouzivat tiez v CR je cez nas telekom tam na jednej predplatenke vychadza 1 minuta do celej EU ( aj CZ-CZ ) cca 0,50 KC , sms rovnako, mms rovnako. Navyse podporuje v roamingu Volte takze ak je prihlasena v ceskom tmobile funguje volanie cez 4G ...

Je tam aj internet na den sice nie moc zaujimavy ale na prilezitostne za 100MB na den za necelych 5KC ( cely objem v EU )
BNESIM.com Zlava 5€ kod D3KVPN7E
chellko
Junior

Odeslat příspěvekod steve 3. 10. 2023 09:09

Podla mna, O2 Volnost sa oplati uz len na Slovensku a na dlhsie kvakanie /najdlhsie 1 hod. za 15 centov/ medzi kamaratkami. Naviac, ak volas na firemne cisla, mobilne alebo pevne, tak tie su dnes povinne /skoro vzdy/ prepojene s odkazovou schrankou a v pripade nepritomnosti ta po 3. zvoneni tam prehodi, cim 15 centov je fuc za nic, volany si povie - vsak zavola opat. Vie to ist na nervy, preto som aj presiel k Orange datam s novym cislom v 2simkaci a s hlavnym cislom na predplatenku 4ky /hovory aj SMS teraz uz za 5 centov/. Na 90% vsak viem cez vyhodne data a kvalitne pokrytie OrangeSK vyuzit aplikaciu eFon.io, spriahnutu s mojim hlavnym cislom, za 2 centy/minuta. A samozrejme, moje kontakty mam vacsinou v dosahu cez WhatsApp a Viber, skoro gratis.
Moja manzelka si ale O2 Volnost pochvaluje, napriek vsetkym nevyhodam.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod jiri.filip 3. 10. 2023 10:45

ze.us píše:
každý hovor mám doposud za € 0,10

Tobe to nezvedli na 0,15?

Omyl z mé strany. Samozřejmě mi již účtují € 0,15/ max. hodinový hovor. Přání bylo v tomto případě otcem myšlenky a spěch jeho matkou. :D
DAP: SONY NW-WM1Z | NW-WM1A | NW-ZX300 | NW-A55
Headphones: Beyerdynamic Avento Wired | T51i | KOSS Porta Pro
IEM: SONY IER-Z1R

Mobile: SONY XPERIA PRO-I | SONY XPERIA 1 V
jiri.filip
Junior

Odeslat příspěvekod ohajo3 12. 3. 2024 23:18

Je to v nastavení připojení Záloha volání. O2 SK je potom připojena přes data CZ operátora a hovor se účtuje bez roamingu
ohajo3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 17. 4. 2024 17:39

Do několika měsíců bude možno koupit eSIM od O2 SK. Hovoří se o tom na konci tohoto videa:

https://www.youtube.com/watch?v=jVBPau5_PsQ

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 29. 6. 2024 10:08

Každý zákazník, ktorý si od 22. 4. 2024 kúpi na predajni novú SIM kartu O2 Voľnosť a dobije si kredit v minimálnej hodnote 13 € má nárok na získanie jedných O2 pods za 1 cent. Zákazník má nárok na O2 pods za 1 cent iba, ak si na predajni dobije kredit okamžite po kúpe SIM karty.

Rovnako existujúci zákazník, ktorý si od 22. 4. 2024 na predajni dobije kredit na svojej SIM karte O2 Voľnosti v minimálnej hodnote 13 € má nárok na získanie jedných O2 pods za 1 cent (pri platbe hotovosťou sa suma zaokrúhli na 0,05 €).

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Předchozí stránka