telekom.sk

O slovenských operátoroch a ich službách (Orange, T-Mobile SK, O2 a ďalší)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod chellko 17. 11. 2023 22:36

Jenik

A prečo porovnavas iba orange predplatenku s kaktusom virtuálom? Nepovedal by som ze na SK je drahšie ako v ČR . Mame tu aj iné ponuky . Jeden OP 15e 300GB alebo druhý 15e 100GB a fup potom 2/1 Mbit (vrátane roamingu podľa regulácie). Alebo aktuálna predplatenka na rok 1000GB v podstate zadarmo ... Kaktus za tu cenu len cez dobíjacku inak bežná cena 350 tj takmer 15e ... Pripadne ponuky "mimo" pult sa dajú vybaviť výhodne ;-)
chellko
Junior

Odeslat příspěvekod steve 25. 11. 2023 20:40

Keď je 1000GB dat grátis, treba brať, včera som ich aktivoval v appke Telekomu. V dvojsimkaci ešte predplatenka 4ky + eFon a som fpohode. Konečne máme od slov.operatora Vianoce.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 25. 11. 2023 21:16

Porovnával jsem predplacene karty, protože nerezident na Slovensku nic jiného neporidi.
V létě byla "super" nabídka 10GB za 8e od Orange. Necht si každý udělá svůj názor.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod steve 26. 11. 2023 10:43

chelko, telekom.sk je pre nas domacich momentalne najvyhodnejsi, snazi sa aj v pokryti 5G, eSIM zadarmo, teraz a do jan.2025 1000GB dat 5G tak isto, ale este nepochopil, ze hovory a SMS uz dnes nemaju hodnotu. Napr. predplatenka s 1000GB dat ma minutovy hovor a SMS za 10 centov, pricom syn Juro to dokaze aj za 2 centy. Naviac, pri aktivovani robia take tanceky a stazenia /pre starsich a neznalych/, ze sa to urcite masovo nerozsiri. A tym samozrejme, ostatni traja budu stale v klude, bez potreby nevyhnutneho sutazenia a zlacnovania a pod ochranou Regulatora slovenskeho specifickeho trhu. Je to na smiech aj zaplakanie, ze obcan SR nema narok v tejto oblasti na ceny, ako v ostatnych priemernych a podpriemernch statoch /Rumunsko-prepac/ EU. Zeby syn rockera a rebela J.Raza, ako novy minister, by to zvladol zmenit?
steve
Junior

Odeslat příspěvekod steve 29. 11. 2023 11:30

Pred tymito Vianocami je Telekom vo svungu, vymyslel pre Predplatenky a Easy dalsiu kratkodobu akciu 100 GB dat + 100minut a 100SMS za 4 €. ALE, nie na cely mesiac, len na 7 dni, cim ju tak obmedzil, ze sa to oplati iba pre predvianocnych navstevnikov Slovenska. Podrobnejsie vid clanok F.Maxu na slov.mobilmanii, diskutujuci za tym vidia figle Orange, ktory je v neprehladnosti ponuk Nr1.

Preto obcania SR, nedajte sa obalamutit, treba si cislo preniest, resp.kupit Preplatenku s 1000GB dat gratis /presnejsie -za 5€ s 5€ kreditom/ aktivovat v appke, alebo v Telekom predajni, pravidelne dobijat 10 Eurami a do konca r, 2024 mate Vianoce. Potom sa uvidi. V najhorsom, ak nebude vyhodne pokracovanie, cislo prenesiete a vypytate si spat nahromadeny kredit. Mladsi nezabudnite na svojich rodicov, ak maju smartfony, tak staci Whatsapp, Viber a eFon a budu stale online.
Lepsie to teraz nevymyslis.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod steve 10. 1. 2024 10:28

Slov.Telekom uz viackrat v minulosti prehlasil, ze V.Britaniu zaradi do zony 2, terminy vsak stale predlzuje, tentokrat do 30.6.2024. Samozrejme opat s poznamkou, ze dalsie predlzenie nevylucuju.

Uz len cakam na to, ze ked sa vrati k moci CDU-CSU, tak vytiahne kartu, ze preco ma byt anglictina nadalej hlavnym jazykom v EU.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod Hubi12 19. 1. 2024 21:20

Ahojte, jsem na Slovensku na více než půl roku a sháním nějakou sim, nejlépe Telekom skrze pokrytí místa kde jsem. Stačí mi jen neomezená data, nic více. Nějaký tip?
Hubi12
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod steve 23. 1. 2024 11:06

Kvôli hovorom v sieti Telekomu je najvýhodnejší Juro, pre dáta skús predplatenku
Telekomu s niektorým dátovým balíčkom. Najlepšie na pobočke, tam ti obe simky predaju a poradia optimum podľa tvojich potrieb. Na obdobie pol roka sa oplatí aktivovať aj niektorý paušál, ktorý pred odchodom zrušíš. Záleží aj od wifi sietí, ktoré tam budeš mať k dispozícii aj od moznosti tvojej českej SIM karty. 6 mesiacov je dlhá doba, môžeš improvizovať.

S neobmedzenymi datami od Telekomu je maly problem, financny.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod steve 28. 1. 2024 11:25

steve píše:Keď je 1000GB dat grátis, treba brať, včera som ich aktivoval v appke Telekomu. V dvojsimkaci ešte predplatenka 4ky + eFon a som fpohode. Konečne máme od slov.operatora Vianoce.

1000 GB dat gratis do konca roku 2024 je parada, ale ako som pisal vyssie, bolo tam dost malych prekazok, kvoli ktorym som vyjadril obavu, ze sa to priliz nerozsiri. Nijake presne cisla, samozrejme, clovek nenajde, ale redaktorom alebo moderatorom mobilmanie.cz by snad mohli z centraly Telekomu poskytnut nejake upresnenie. Preto prosim p.Lasku, resp. niekoho z timu, ci by sa na to nepodujali v mene odborneho portalu.
Dakujem pekne.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod steve 24. 4. 2024 07:38

Redaktori slov.mobilmanie dedukciou odhaduju pocet klientov predplatenky Telekomu s 1000 GB dat na 13tis., teda, nic moc, myslel som si, ze na Slovensku sme uzivatelia na vyssom leveli. teraz je v hre nova ponuka od maja, zatial pre mladych do 28 rokov. Vid www.telekom.sk/swipe

Dufam, ze daju vyhodnejsie ponuky aj pre starsich a zaroven prinutia reagovat aj konkurentov, ale...
ked porovname Swipe s flat ponukou go-mo.ch v najbohatsom state Europy za 12,95 CHf, tak je to este stale na nehanebnej urovni uzery.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod steve 4. 6. 2024 13:35

Ceski mobilmaniaci, ak sledujete inzercie TelekomuSK aj na tomto fore, tak predplatenka bude pre Vas na letnej dovolenke v SR jednoznacne najvyhodnejsia. Aj po stranke pokrytia i ceny, hovory aj data za hubicku. Odporucam, predplatenka je u nas momentalne Nr.1
steve
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 4. 6. 2024 14:08

Nejaky odkaz ? Lze eSIM ci dodani do CZ ?
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 4. 6. 2024 15:28

Řekl bych, že z ČR si tu Predplatenku https://www.telekom.sk/volania/predplatenka neobjednáš. Myšleno to bylo asi tak, že si ji koupíš až přímo na Slovensku na dovolené :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jenik3 4. 6. 2024 19:40

Já bych do horních uher vyrazil s tescomobile 50GB za 200Kc (8eur) na první měsíc.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod chellko 4. 6. 2024 21:54

jenik
akurát v tesco mobile 20+30GB je v EU využiteľný len základný objem 20GB tj 20480MB

Balíček Tesco Mobile Internet EXTRA umožňuje uskutečňovat datové přenosy (stahovat a odesílat dat) v rámci ČR a
dále v roamingu v rámci Zóny 1, a to až do vyčerpání datového limitu 20480 MB dat („základní objem dat“).

Ja mam esim za 25KC 5GB (celá EU vrátane Turecka Švajčiarska ) opakovane kto chce info tak PM.
chellko
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka