Multi1: Reagoval som len na Tvoju mylnu informaciu, ze Ta na skutocnost, ze Ta nahravaju neupozornia. Upozornia, vsade, uz jednoducho musia. Ak nesuhlasis s tym, ze Ta nahravaju, mozes polozit. Treba brat do uvahy aj fakt, ze spolocnosti, ktore si zakladaju na styku so zakaznikom MUSIA mat kontrolne mechanizmy, ako zvysovat ich uroven. A v konecnom dosledku znizovat ich chybovost. Ako si urcite v zivote postrehol, tak nic nie je 100%ne
No a k tomu, ze ma niekto premie za nieco, co urobi chybne (zle nafakturovane sluzby a pod.) je totalne, ale absolutne zcestne! Je to presne naopak...kriminalizujes bez konkretnych faktov a to je minimalne hrubo neeticke.
Martxe: V realite uz dost dlho a mam moznost ju vidiet z oboch stran:
Informaciu o tom, ci Ta niekto upozorni na nahravanie hovoru, alebo nie, si mozes precitat o par riadkov vyssie.
K tym reklamaciam - urobil si spravne, no pre pripad si mohol skusit este zaslat pripadnu nespokojnost k predmetnej reklamacii.
Co sa tyka mojho prispevku o umere bonity a stazovatelov, tu som myslel globalne, nebola namierena voci Tebe.
A co sa tyka tej informacie o prenesenych minutach - aku ma spolocnost moznost overit si, ci to co si spomenul, je naozaj pravda? Vzdy je to tvrdenie proti tvrdeniu. Napriklad mozem povedat, ze mi na predajnom mieste povedali nieco, co mi urobilo ujmu na financiach - pritom to nie je pravda a teraz budem ocakavat, ze ma niekto za to odskodni? Tym nehovorim, ze sa v Tvojom pripade stalo prave toto, ale ako zabranit takemu zneuzivaniu?
_____
Be wise, Be fair..