Stránka 1 z 1

Orange Digitalna TV set top box Kontrola HD rozlisenia TV

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2008 11:02
od vladinho
Ahojte,
mam digitalnu televiziu od Orange,cize ten klasicky Sagem settopbox ktory dodavaju,zobral som aj v akcii LCD Samsung LE32R84BD.
Mam to zapojene cez HDMI kabel a casto mi po zapnuti TV a settopboxu naskakuje kontrola HD rozlisenia televizora,ktora je zdlhava a casto pri nej akoby nereagovalo dialkove ovladanie k settopboxu. Ma niekto podobnu skusenost resp. vie niekto kvoli comu to je?
Vdaka za nejake rady a vase skusenosti...

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 2. 2008 10:57
od Vladod
Ahojte,
mám takú istú zostavu okrem TV. TV mám tiež Samsung ale iný model. Problémy mám úplne zhodné (cez HDMI), navyše sa mi setobox neustále resetuje napr. pri prepínaní kanálov alebo pozeraní mozajky. Chybu som už niekoľko krát reklamoval v Orange. Vždy mi vymenili setobox ale výsledok ten istý. Zjavne sa nejedná HW chybu ale ide chybu SW pri použití cez HDMI. Navyše ak sa mi to resetuje spravidla sa mi nedá nainštalovať zvuk aby mi išiel cez televízor. Pomoc zjavne potrebuje Orange.

Re: Orange Digitalna TV set top box Kontrola HD rozlisenia TV

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 9. 2008 20:37
od furioso19
tak ja mam takyto problem...kupoval som si 3. settopbox, prisiel som domov a nesiel. Pisalo ze neznama karta...pritom na ostatnych fungovala....nakoniec mi poslali technikov na vymenu boxu no aj ten isiel asi 1 den. Zase ten isty problem....Uz rozmyslam ci mam taku smolu alebo ci to nemoze byt aj tym ze mam hned vedla settopboxu wifi router....

Re: Orange Digitalna TV set top box Kontrola HD rozlisenia TV

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 9. 2008 22:49
od MaTTo S
ja mam doma 2 set top boxy zatial pripojene oba na crt telkace cez scart a odkedy mam pripojenie jun 2008 tak problemy snimi ziadne neboli ale rozmyslam nad kupou LCD TV a zacinam sa bat nakolko ta bude jednoznacne pripojena cez HDMI a ked to takto "funguje" tak rozmyslam ci radsej este s kupou TV nepockam .Nepotrebujem si pridavat problemy som rad ze to ide tak ako je .Ja som tam cez HDMI skusal napojit zatial len LCD monitor co mam samsung 22" ale ten pisal out of range lebo na tom tupom set top boxe sa neda nastavovat rozlisenie a vlastne tam sa vobec nic neda nastavovat je to jak rozhranie pre debilov alebo 2 rocne deti 4 ikonky a konec, vlastne ano pribudla piata nahravanie ale ta zatial nejde som zvedavy kedy to pojde a ako si orange predstavuje ze to bude fungovat nakolko sa to ma na ich servery nahravat to daju kazdemu 2 hodiny na nahravanie asi alebo pripadne kapacita bude platena ako maju vo zvyku .
Radsej keby sa nejako sustredili na riesenie USB portu na tom krame a bol by pokoj, orange sa obhanal tym ze USB port je zablokovany aby uzivatelia nemohli nahravat chraneny obsah z videopozicovne atd., a to je taky problem obmedzit nahravanie len na live TV ?V magiu to funguje no v Orange to je svetovy problem ach .

Re: Orange Digitalna TV set top box Kontrola HD rozlisenia TV

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 9. 2008 03:22
od Sh4dow
Prosím túto diskusiu smerujte skôr na http://avforum.zive.cz/, s telekomunikáciami táto téma nemá nič spoločné. Preto zamykám.