Mobility 5/09

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 11. 5. 2009 13:14

co nevidět se nových Mobilit dočkají předplatitelé, ostatní je zakoupí již ve čtvrtek 14. 5. na stáncích.

Mobility 5/09 lze již nyní prolistovat na http://www.zive.cz/archivcasopisu/mobility.asp?MID=831
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tonda512 11. 5. 2009 22:49

Diamond2 bude testovat Pavel Tomek?
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 12. 5. 2009 09:38

Tonda512 píše:Diamond2 bude testovat Pavel Tomek?

Je tomu tak.
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod adidas 12. 5. 2009 12:23

Takže jako obvykle po krátkém prolistování nějaké chybky:

str. 72: SE W395 na obrázku určitě není 1:1 (tedy podle rozměrů uvedených v tabulce)

str. 73: poslední věta recenze je nedokončená
cituji: "Sony Ericsson W395 není špatný mobil, spíš na něm" a dál už nic není...
Sagem MC939/Siemens ME45/CX70/Nokia 6234/Siemens S75/LG BL20/GD880/P990/Nokia N8 / Samsung Galaxy Note II / Samsung Ativ S / LG G Flex 2 / Moto X Style / Moto Z / S7 + Samsung Gear S3 Frontier / Nokia 7 plus / Samsung Note9 / Moto Z3 play
adidas
Junior

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 12. 5. 2009 12:59

máte pravdu, rozměry nejsou 1:1, ani velikosti rozměrů v malém boxíku nesedí, jedině veliký infobox na str. 73 udává správné rozměry.

poslední věta nedotekla, celá zní: "Sony Ericsson W395 není špatný mobil, spíš na něm nenacházím nic, čím bych si ho alespoň trochu zapamatoval."

Za chybky se omlouváme.
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod nitram47 12. 5. 2009 16:52

nic v zlom ale co cislo, to sa len ospravedlnujete za chyby. nemate nikoho, kto by si hotove texty precital a poopravoval chyby? :hm
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kniter 12. 5. 2009 19:18

aspon pochvalim TEMY Ako zacinala nokia a mobily buducnosti.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod paulis2 12. 5. 2009 21:50

Já musím vysmeknoout poklonu šéfredaktorovi za úvodník v květnovém čísle. Doslova královsky jsem se u něj pobavil :-).

Druhou stranou jsou neustále se opakující problémy. Sám vím, jak se i v amatérských redakcích hledí na korekturu a preciznost. Poslední dobou se však redakce Mobilit chybám vyvarovat nedokáže, což bych u časopisu takovéhoto formátu nečekal.
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kniter 12. 5. 2009 22:11

Pokial nie je pri nazve telefonu fotka ineho telefonu, tak mi ine chyby nevadia. Priatie dalsieho zamestnanca korektora by mozno zvysilo cenu casopisu. A keby to robili sucasni, nestiahali by.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Deleted user 13. 5. 2009 09:25

Jestli ten korektor tam není právě kvůli tomu, že by stál další peníze. Když se šetří i na vazbě...

Jinak bych klidně zkusil nějakého korektora dělat. Brigádu potřebuju. :D

Odeslat příspěvekod Michal P 13. 5. 2009 09:44

Kniter píše:aspon pochvalim TEMY Ako zacinala nokia a mobily buducnosti.

No nevím, zrovna tam mají prohozené obrázky. U fotky Nokie 6110 je popisek "První telefon pro sítě GSM, Nokia 1101 (1992) a u té 1101 je popisek "Legendární Had se objevil poprvé na Nokii 6110 (1997) :)
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod nitram47 13. 5. 2009 11:23

Kniter píše:Pokial nie je pri nazve telefonu fotka ineho telefonu, tak mi ine chyby nevadia.

Dobre, povies si chybicka, na nete pozries spravny obrazok. Ale napr.ja som ich zacal kupovat, ked som net este nemal. Vyberal som si novy mobil medzi 3mi, vsetky som si nasiel v roznych cislach casopisu a porovnaval. Pri dvoch z nich bolo nieco ine v texte a ine v tabulke. A neboli to pre mna zanedbatelne veci. A zial, sem-tam sa to zopakuje. A to pritom citam LEN SonyEricssony. Neriesil by som chyby, keby to bolo u nejakej lacnej konkurencie. Ale som ocakaval, ze najpredavanejsi casopis a podla mna aj najlepsi bude bez chyb.
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 13. 5. 2009 12:08

Chybybičky budou vždycky. Ale tohle už mě zaráží. Škoda, že není konkurence :( Možná by se víc snažili
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Deleted user 13. 5. 2009 12:18

To mě právě taky napadlo, že redakce hřeší na to nekonkurenční prostředí, ze kterého se tu před časem tak radovali...

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 13. 5. 2009 12:20

Je to škoda, to říkám od začátku
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Další stránka