Mobility 4/10

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 12. 4. 2010 15:54

Ještě pár dní a na stáncích se objeví nové Mobility 4/10 ! Opět jsme psali o mobilních novinkách, nachystali jsme velké srovnání mobilních prohlížečů, mobilní retrománii, přehled QWERTY telefonů a další zajímavosti.

Testy: Nokia 2690, Mivvy Dual Slider II, T-Mobile Vairy, Samsung Monte, Samsung Diva, Samsung S5560, Nokia 6303i, sony Ericsson Vivaz, BlackBerry Storm 2

Mobility 4/10 koupíte od 15. 4. 2010 za 39 Kč na stáncích po celé ČR.
Před koupí jimi můžete prolistovat http://www.zive.cz/archivcasopisu/mobility.asp?MID=907
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod samsanek 13. 4. 2010 15:39

Copak to mám ve schránce? ;-) Už se těším, až si počtu.
Samsung Galaxy S II
Nokia N86 8MP - rád fotím
Nokia E52 - pracantka
Nokia N73 - fotomobildůchodkyně
samsanek
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 13. 4. 2010 21:48

Už listuji :-)

Jen mi zamotala hlavu tato věta:

Od dubna je totiž pokryto 100% území Brna a 70% populace (tedy území, které obývá dané procento obyvatel. Například jeden panelák obývá víc lidí, než dvojdomek se zahrádkou, přestože plošně zabírají přibližně totéž území.)

Já bych čekal opačně ta čísla, přeci když je pokryto celé území, musí být pokryta celá populace, která na něm žije. Naopak 100% populace neznamená celé území.

Nebo nemělo tam být 70% Prahy? To zní nejlogičtěji :hm
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 20. 4. 2010 22:37

Mě zase zarazilo v článku o telefonech kolem r.2000, jak psal tuším Ivo Kocera, že byl majitelem Sony CMD-J1, není to chybička? J1 si vůbec nevybavuju že by kdy existovala, a ani Google ne... :hm :-|
TomeekHoleek
Junior

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 21. 4. 2010 09:37

chybička, jsem se v historii ztratil, měl jsem nějakou dobu Sony CMD-J6 :)
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod paulis2 21. 4. 2010 12:07

Mě zase zamrzel článek o současných hrách. Věřím, že tomu tak není a nemělo být, ale orientovat téměř celý článek na iPhone / iPad a Gameloft... Je to nefér minimálně vůči ostatním výrobcům a pak také vůči čtenářům, kterří se v herním světě tolik neorientují.

Ano je zde zmíněna platforma N-Gage 2.0, ovšem hry s ní spojené opět pouze od Gmeloftu. Škoda, že jste neukázali screenshoty z titulu ONE od vývojářství Digital Legends. Dost možná nejlepší hra pro tuto platformu.

To, že JAVA 2.0 skomírá je sice pravda, nicméně stále na ní vychází slušné tituly. Proč tedy nedostala svůj prostor? O jejím konci se hovořilo již před 3 lety a troufám si tvrdit, že ani za tři roky se po ní zem neslehne.

Celkově se mi ale dubnové Mobility líbí. Jsou napěchované kvalitními články a jeden nedotažený (výše zmíněný) je nezkazí.
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 21. 4. 2010 12:43

Pár chybiček se najde. Bral bych Samsunga Galaxy S, který podle Mobilit bude stát 1100 kč. Nebo Vivaz U8i se 75gb paměti, tam by se dalo mp3 :)
Du číst dál, vypadá to na zajímavé číslo
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN