Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tower2023 19. 11. 2024 19:33

Čau... mám OTG, přes OTG připojím k mobilu USB HUB...

A přes USB HUB připojím bezdrátovou myš. Ale na další pozici chci připojit HDMI monitor.

Existuje "něco-jako-OTG" co mi takový propoj umožní realizovat? Něco prověřeného? Děkuju...
Přílohy
Bez názvu.jpg
Tower2023
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daniel 71 20. 11. 2024 14:50

Celkom by ma zaujímalo či sa niekde spomína CZ/SK pack pre AI.
Akosi dlho je okolo toho ticho..�
Nepočuli ste niečo?
Daniel 71
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 20. 11. 2024 19:38

Tower2023: Kdyby se ti povedlo sehnat (už se totiž neprodává) originál Samsung Dex Pad. Byl původně vyvinut pro S9, Note 9 atd, ale funguje + pasuje dodnes i s dnešními modely, dokonce má i chlazení, takže položený telefon chladí. Používal jsem od řady 9 až po řadu 23, kdy jsem Samsung opustil. Dnes ho používám pro Pixel8 Pro, funguje perfektně i pro něj. Ten USB-C konektor je plovoucí, v takové gumě, takže lze připojit libovolný telefon bez ohledu na tloušťku telefonu a umístění konektoru .

Obrázek
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod Abracas 20. 11. 2024 23:11

Já používám USB-C dockinu od Lenovo s 3x USB-A, 1x USB-C pro nabíjení, hdmi, rj45 a funguje to úplně v pohodě, mám připojený monitor, drátovou myš, klávesnici a dokonce i lanku. Nedávno jsem zkoušel nějaký úplně sociální usb-c hub a taky to šlapalo. Takže já myslím, že to funguje s jakéhokoliv USB-C dockinou.. ;-)
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 21. 11. 2024 09:16

Přesně tak. Já třeba používám tady tuto s S23:

https://www.alza.cz/vention-usb-c-to-hd ... 424409.htm
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Tower2023 25. 11. 2024 17:28

Čau, chlapi, já to nakonec rozchodil přes toto:

https://www.datart.cz/type-c-hub-hdmi-r ... -8554.html

A druhej problém. Mám bezdrátovou myš, ale nemám klávesnici, a stejně plánuju psát málo.

Existuje něco jako "klikací klávesnice pro DEX/Android"?

https://ibb.co/GkCGs9W - Gboard mě zklamal...
Tower2023
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Xharry 30. 11. 2024 00:19

Teď čtu na síti X, že DeX pro PC na OS Windows ukončí podporu od verze One UI 7. Doporučujeme zákazníkům, aby propojili mobilní telefon a počítač pomocí funkce Link to Windows.
Přílohy
20241130_002044.jpg
Xharry
Junior

Odeslat příspěvekod stresik 1. 12. 2024 16:18

Ahoj. Mohl bych se, prosím, zkušenějších zeptat na listopadovou aktualizaci?
Nám S23 Ultra 512Gb A14 /verze One Ui 6.1 / úroveň zabezpečení 1. října 2024. Poslední aktualizace mi "prišla" 21.10.'24 a od té doby nic. Ani při ručním vyhledání.

Děkuji moc za info
stresik
Junior

Odeslat příspěvekod veptus 1. 12. 2024 16:30

stresik píše:Ahoj. Mohl bych se, prosím, zkušenějších zeptat na listopadovou aktualizaci?
Nám S23 Ultra 512Gb A14 /verze One Ui 6.1 / úroveň zabezpečení 1. října 2024. Poslední aktualizace mi "prišla" 21.10.'24 a od té doby nic. Ani při ručním vyhledání.

Děkuji moc za info

Ahoj,
také ji zatím nemám a čekáme (EU), ale měla by brzo přijít viz

Společnost Samsung vydala aktualizaci zabezpečení pro S23 Ultra z listopadu 2024.
Tato aktualizace nese verze firmwaru S918BXXU7CXK4 a obsahuje nejnovější bezpečnostní záplaty a opravy chyb.

I když aktualizace nepřináší žádné zásadní nové funkce nebo změny, řeší různé bezpečnostní chyby na vysoké úrovni, řeší určité problémy a opravuje nedostatky specifické pro Android a Samsung, aby zvýšila celkové zabezpečení a stabilitu zařízení.

Aktualizace navíc přináší optimalizace výkonu, vylepšení stability a vylepšené funkce, které uživatelům poskytují plynulejší a optimalizovanější software.

Někdo uvádí i toto:
Uživatel předchozí verze nemohl přenášet soubory z jiného telefonu do jiného telefonu nebo počítače kvůli blokování USB.
Takže tento nově vydaný Samsung jej odstranil z automatického blokování > maximální zabezpečení omezení.

Poznámka:
Existuje několik důvodů, proč jste aktualizaci pro svůj Samsung Galaxy S23 Ultra ještě neobdrželi, i když byla zavedena:
* Postupné zavádění: Samsung často zavádí aktualizace ve fázích pro různé regiony a operátory. To znamená, že může nějakou dobu trvat, než se aktualizace dostane do vašeho konkrétního zařízení.
* Omezení operátora: Váš operátor může mít specifické postupy nebo požadavky, než bude moci aktualizaci vydat svým zákazníkům. To může někdy zpozdit zavedení.
* Faktory specifické pro zařízení: Faktory, jako je číslo modelu vašeho zařízení, region a verze softwaru, mohou také ovlivnit načasování aktualizací.
Přílohy
S23u_update_2024.jpg
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod hons1 1. 12. 2024 17:45

Neco se jim podelalo, protoze na a34 uz dosla akt listopad.
Pripomina mi to samsung pred x lety, kdy byli snad nejhorsi ze vsech
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod veptus 1. 12. 2024 18:04

hons1 píše:Neco se jim podelalo, protoze na a34 uz dosla akt listopad.

Já bych to tak černě neviděl :-D
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 2. 12. 2024 07:56

Listopadová aktualizace pro S23 Ultra je k dispozici.

Obrázek
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Jirkash 2. 12. 2024 08:27

Dost pozdě..
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 2. 12. 2024 11:00

Jednalo se o celou řadu S23. Zaprvé Google vydal bezpečnostní patch později a také bylo v minulé aktualizaci poměrně dost chyb. Takže se čas využil jak na záplaty, tak na opravy chyb (kterých bylo reportováno poměrně dost)...
Galaxy S23, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 2. 12. 2024 15:22

hons1 píše:Neco se jim podelalo, protoze na a34 uz dosla akt listopad.

Z jedné zpožděné aktualizace (kombinace pozdního vydání záplat Googlem a nutných oprav a bugů) usuzujete, že se jedná o systémový problém, který ukazuje na podobnost aktualizací z před x let, kdy to byla vysloveně tragédie? Opravdu?

Jen bych rád upozornil, že tohle se nestalo poprvé a ani naposled - tedy větší množství oprav, které s sebou nese pozdní vydání záplat pro daný měsíc. Např. pokud v 02 až 03/2025 by mělo vyjít OneUI7 pro S24, tak rozhodně neočekávejte únorové záplaty, ale až velkou aktualizaci - jako se to již stalo mnohokrát...
Galaxy S23, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition
Eaazy
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka