Áno údajne bude mať s25 snapdragon takže osobne si počkám. Ultru nepotrebujem no takto mi to príde že som do nej umelo tlačený...
U exynosu je aspoň za mňa problém stále výdrž na batériu/optimalizácia teplota minimálne vyššia ale je... (výkon osobne nepotrebujem najvyšší no ak by to bolo vyvážené napr výdržou batérie bol by som rád )
Fotoaparát optimalizácia (nieje to niečo čo si človek všimne ak nemá jeden telefón pri druhom ale je to tam)
Taktiež sa niektorí ľudia sťažovali na signál to nemám overené no na firemnom IPhone 11pro mám signál lepší minimálne čo sa dát týka...
Osobne čo mňa zarazilo najviac bolo že Samsung má výborné audio predpoklady no pri exynose nestačí použiť obyčajný prevodník z USC-C na audio jack ktoré som mal doma asi 3...
(kamarátke som odporučil s24plus bol za výbornú cenu cez firmu... A taktiež dnes riešila správny audio kábel aby si telefón mohla prepojiť s audiom v aute vyskúšala asi 5 roznich už aj v predajni elektra jej mali dosť
) pre niekoho maličkosť no snapdragon je s týmto v pohode čiže za mňa exynos nedosahuje kvalít snapdragonu a ešte je aspoň na našom trhu drahší
Inak výdrž batérie sa už nejako ustálila za posledné 2-3 dni veľmi čudné no už je to ok
pár Samsungov som už vystriedal no toto som nespozoroval pri žiadnom...