Ja mam stale jednu a tu istu foliu na S23U uz 2 roky. Vobec nie je poskrabana, volnym okom ziadne skrabance nevidno, skor iba take mikro. Co sa zial stalo je ze vplyvom teplot a pouzivania gest na sirku sa folia natahovala casom az sa roztrhla na jednom mieste pred niekolkymi mesiacmi, mam sice novu foliu ale uz som to nechal tak kedze prechadzam na novy telefon. Trhlina sa postupne rozsirovala cez celu sirkku telefonu z bocnej hrany.
Keby niekoho zaujiimalo ako vyzera ta folia po 2 rokoch.
Ja pouzivam taky originalni folie, ale ta z s24 rady byla usmudlana a divna uz po pul roce cca, to se mi predtim nestavalo. Ale zas byla pekne antireflexni. Jinak zajimave ze ten obal s magnetickym krouzkem neni original ale nejakej Otter box, mozna jsem si toho jen nevsiml.
Tak úplně to nefunguje - Samsung nabízí originální antireflexní fólie, ale: - S24U/S25U - použitím fólie o část anitreflexu přijdu = fólie není tak dobrá, jako GG Armor - S24/S24+/Fold6/Flip6/S25/S25+ - použitím fólie antireflex získám = fólie je daleko lepší, než GG Victus2
prosim nevite nekdo jestli se da zmenit pozadi folderu na domovske strance, default styl je hrozne tmavej a vubec mi to nesedi oproti temer transparentnimu na S24. nejak to nevidim a neumim nastavit...
EDIT: tak uz jsem to nasel aspon ze u kazdeho pri otevreni se da nastavit barva, trouba toho sem si nikdy nevsim