kamilkrupka píše:To kolega, ty nemas stejne problemy jako ja ? ( co jsem psal na minule strance?)
No asi nemam.
1. Pozoroval jsem také to trochu tučnější pismo, což asi přespěje k lepší čitelnosti, ale třeba při pomalém rolovani bíle webove stranky se černe pismo takoby nepatrně rozmazává, podobně, jak to dříve dělaly "pomalé" LCD monitory ze začátku jejich prodeje, po roce 2000, pokud to tu někdo pamatujete

.
2. Řekl bych, že je i kratší prodleva při probuzení (konečně

).
3. Na výsuvné liště je jiná ikona pro tichý režim a je také s obrácenou funkcí, tj. musím zapnout vypnutí zvuku (rozsvíti se zeleně), před tím jsem vypínal zvuk (zelené svícení se vyplo). Prostě při normální provozu SGS2 mi na výsuvné liště svítí zeleně, už jenom rotace displeje. Ale ikona mi nikde nezůstává, jak píšeš.
4. Rychlost SGS2 je asi stejná, k žádnému významnému zrychlení (ani zpomalení) nedošlo, to asi nastane až s updatem na Android ICS 4.0
5. Po update mi dokonce i zůstala nastavená moje uživatelská vyzvánění u kontaktů (při posledním update na KF3 se mi vyzvánění nastavila u všech na "výchozí")
6. Je to ještě brzo, ale řekl bych, že je trochu lépe hospodařeno s energií, třeba při prohlížení webu přes wifinu už ubývá baterka pomaleji (asi 2% za 15 min.)
7. Zatím jsem také nepozoroval nechtěné spuštění hlasového ovládání a už mi nejdou schodit některé aplikace Android assistentem.
8. Jo a nalezená siť už není O2, ale Eurotel-CZ, poněkud divné
... to jsou zatím moje první postřehy ...
exeed: psal jsem na minulé strance ... mam O2.