Carismatico píše:Rád bych se zeptal, je tady už teda někdo kdo reklamoval vrzající tlačítko a zároveň uspěl s jeho reklamací? Nerad bych na dva týdny min, posílal telefon s tím, že dostanu odpověď "závada se neprojevila"
Díky

Pokousel jsem to reklamovat,
ale autorizovany servis vadu "lupani" v prostrednim HW tlacitku (video jsem daval o par stranek tohoto fora zpet -
http://youtube.com/watch?v=ieJLhGd-784) odmitl, ze je to vlastnost S4, nikoliv vada. Kdyz jsem se ohranil, ze jsem zkousel X telefonu volne vystavenych v prodejnach a osahavanych kde kym, u kterych "lupani" neslysim, na to mi neodpovedeli.
Ale zkus to, treba budes mit stesti.
Ja mel telefon zpatky do 3 dnu bez opravy a navic s tovarnim nastavenim, coz me nastvalo asi nejvic...
Na youtube jsem si nasel video na rozebrani S4 a podle nej jde videt, ze tlacitko je soucast desky, respektive cele predni casti telefonu s displejem a tak to mohl i proto odmitnout servis, ze by to byla oprava v radu cca 7mi tisic nebo kolik stoji vymena praskleho displeje. Ta ruzna videa z Ciny, kde odlupuji predni sklicko po nahrati neni oficialni postup pro servis a tak je zrejme jen vymena te cele predni casti telefonu.