od Kaprar11 11. 6. 2020 12:10
Člověk si ulehčuje život využívá všeho co se dá a tak je to správné.Bez banky v mobilu,PAYPALU.Gogle Pay,platby mobilem a nákupech na netu bych se již nedokázal obejít.Na pobočce banky jsem nebyl nejméně pět let kdo to považuje za lenost prosím tak jsem lenoch.Absolutně vše si dokážu vyřídit přes telefon a jsem spokojen.A to už se považuji za starce přeci jen 57 je už dost.A někdy si říkám že můj 18 letý syn si někdy prostě s něčím absolutně neví rady a to se říká že je toto převážně cílené na mladou generaci a ta si s tím vším umí lépe poradit a porozumět.Nejsem žádný Anštajn ale i on přijde s nějakým problémem sám si neporadí ale hry to ano.Propojil jsem OP přes NTB se státní správou a tak už se mne netýkají ani úřady a jsem vážně spokojen.Sednu na mobil či NTB a během pár sekund má manželka předplacenu lítačku na MHD nedovedu si představit že bych na nádraží čekal frontu abych ji mohl to samé udělat.To vůbec nebudu hovořit o nákupech na NETU něco potřebuji sednu najdu a koupím nejsem idiot co bude lítat od marketu k marketu aby něco sehnal.Jsem na rybách kde v kuse trávíme nejméně tři týdny absolutně mimo civilizaci.Rozbije se mi cokoli třeba naviják sednu zakoupím do tří dnů ho mám na místě a nemusím ani jezdit domů abych si ho u baráku vyzvedl s přepravcem se dá vždy dohodnout kam člověk chce doručit.A to nenakupuji věci za koruny ale za tisíce z S10+ jsem si koupil S20+ bez jediného zadrhnutí.Proto nechápu že tyto možnosti někdo zavrhuje a nevyužívá.Že někdo dokáže si nechat poslat výplatu či důchod na konto a pak jde do banky a celý obnos vybere a chodí nakupovat s penězi je pro mne nepochopitelné a to ještě zaplatí poplatek za výběr vlastních peněz na přepážce 89 kč.To v peněžence má platební kartu kterou nikdy nepoužil.No já zase už roky nepoužil peníze když někde nemají terminál tak mají hold smůlu moje peníze neuvidí.Byl jsem předevčírem v papírnictví a potřeboval koupit inkoust 32 kč že prý když nenakoupím nad 100 kč tak mám smůlu u nich platební kartou nezaplatím a že dole jsou bankomaty abych si vybral peníze a vrátil se.No to jsem jim tedy řekl že nejsem idiot co kvůli 32 korunám vybere z bankomatu kvůli inkoustu.Pokud nejde u nich nakoupit tak mé peníze neuvidí a odešel.Je pravda že se i hodně lidí diví že peníze už roky nepoužívám ale já je vážně nepotřebuji.Pro mne je teda nepochopitelné že někdo dokáže říct že tyto věci nevyužívá a nepotřebuje je pro mne nepředstavitelné.A je pravda že se mi stalo že manželka na cosi klikla na FB všechny telefony máme propojené a pod jedním účtem.A někdo si za 1,9 dolaru chtěl někde na Taj-vanu koupit na moji kartu snídani ovšem měl smůlu banka kartu okamžitě zablokovala a bylo takže ani s této situace nemám strach.V ten samý okamžik mi aplikace dala vědět že karta byla zablokována a že mám volat číslo abych zjistil proč.Během týdne mi domu přišla nová karta a vyřízeno.
Motorola D160,D520,2xM3888,Amio,Telitel,Alcatel 501,2x 302,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,2x SE 108i,GT 5570 mini,2x S1 I9000,SIII I9300,S4 I9505,S5 G900F,3xTab3T111,N4 N910F,S7edge G935F,S8+ G955F,S9+ G965F,S10+G975F.