Samsung S21 5G, S21+ 5G, S21 Ultra 5G - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kultus 24. 11. 2023 14:50

Dost pochybuji...
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod mino11 28. 11. 2023 15:04

Dnes prišlo
Přílohy
Screenshot_20231128_150240_Software update.jpg
mino11
Junior

Odeslat příspěvekod Peter135 28. 11. 2023 15:41

Potvrdzujem aj na Slovensku
Přílohy
Screenshot_20231128_153402_Software update.png
Peter135
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod GorEx 29. 11. 2023 07:24

Dejte pak prosím vědět kdo naistaloval jak se jim aktualizace povedla. Jestli tam nemaj stále/zas chyby. Moc děkuji :)
GorEx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mino11 29. 11. 2023 09:45

No od včera nahodené samozrejme továrko urobené . No zatiaľ sa to tvári v pohode nič zásadného nepouorujem len baterka rýchlejšie klesá ale pripisujem to že ešte si nesadla ale všetko ide akosi rýchlejšie no ostatne ukáže čas ale kľudne si ho dajte
mino11
Junior

Odeslat příspěvekod Peter135 29. 11. 2023 19:15

Tiež nahodené odvčera, zatiaľ bez továrenského resetu a som príjemne prekvapený - všetko funguje, telefón reaguje bleskovo, zatiaľ som nenarazil na žiaden bug. A vo výdrži batérie nebadám žiaden rozdiel, takže za mňa zatiaľ :tleskani

Edit: Po aktualizácii nefungovali niektoré appky Good Lock (používam NavStar, Home Up, QuickStar, Camera Assistant, Sound Assistant); stačilo otvoriť Galaxy Store, urobiť update a všetko opäť OK 8-)
Peter135
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Šichor 29. 11. 2023 20:54

U mne vše v pohodě. 8-)
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod GorEx 30. 11. 2023 08:41

Potvrzuji... také jsem nainstaloval A14 One UI 6.0 a vše OK. Animace plynulejší. Odladěnost zas o chlup lepší! Tak to má být... čumím :D
GorEx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kultus 30. 11. 2023 13:23

No jestli to nebude tim, ze se po takove aktualizaci mazou nejake cache a vycisti se system...co fotak foti stejne? Ja uz mam takovou dlouholetou paranoiu, ze co velky update to degradace zpracovani fotek abych si uz koupil novy mobil :D ne vazne se to v minulosti delo...
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod GorEx 30. 11. 2023 13:56

O tomto jsem zatím jen četl (degradace fotek), ale nikdy se mi to na S7,S7edge,S9,S10e, S20, S21 nestalo.... spíš naopak

P.S. Cache jsem nedávno manuálně čistil... a nebyla cítit v ničem změna. Teď ano... ale jen ,,o píď"
GorEx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kultus 1. 12. 2023 15:32

Tak to je samozrejme dobra zprava ;)

Vim ze to ted tady bude hlavne o novem updatu, ale chci se zeptat na neco jineho. Planuji k S21+ koupit lepsi bezdrat.spunty. Premyslim nad Buds 2 pro nebo Sony Linkbuds S. Nemate nekdo k S21 pripojene sluchatka podporujici LDAC? V Dev nastaveni je LDAC zasedly a nemam jak otestovat, ze se s kompatibilnimi sluchatky aktivuje. Pripadne nemate s temi sluchatky zkusenosti? Budget mam do 3000,-a hledam mensi spunty s dobrym zvukem a slusnym ANC. Dik predem.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod GorEx 7. 12. 2023 19:36

Doproručuji Buds 2. Je tam Samsungovský zvukový kodek (dobře odladěný do ekosystému). Velký dosah když se chodí dál od telefonu jen se sluchátky. Kvalita zvuku a basy myslím velice dobré. ANC ve své třídě výborné. Vše funguje korektně. Mám je víc jak rok. Za ty peníze ideál.
GorEx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marekmy 7. 12. 2023 20:03

kultus píše:Tak to je samozrejme dobra zprava ;)

Vim ze to ted tady bude hlavne o novem updatu, ale chci se zeptat na neco jineho. Planuji k S21+ koupit lepsi bezdrat.spunty. Premyslim nad Buds 2 pro nebo Sony Linkbuds S. Nemate nekdo k S21 pripojene sluchatka podporujici LDAC? V Dev nastaveni je LDAC zasedly a nemam jak otestovat, ze se s kompatibilnimi sluchatky aktivuje. Pripadne nemate s temi sluchatky zkusenosti? Budget mam do 3000,-a hledam mensi spunty s dobrym zvukem a slusnym ANC. Dik predem.

Ano, při připojení se možnost nastavení aktivuje. Vyzkoušeno se Sony sluchátky.
Marekmy
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 7. 12. 2023 21:08

Dik chlapi, uz mam Linkbuds S koupene jen rozbalit. Chtel jsem Buds2 Pro ale do trojky bez sance. Meli by byt taky vyborne a mensi-pohodlnejsi nez Buds 2 Pro tak uvidime.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 8. 12. 2023 15:29

Tak ty Linkbuds S fakt supr, nejsou nejmensi, ale mne sedli uplne presne. Buds 2 Pro uz by byly IMHO moc velke. Zvuk taky parada, jeste ze urcite trochu rozehraji, LDAC se mi nakonec taky povedlo zapnou ikdyz se mu nechtelo, bylo potreba vypnout nejake featury.
kultus
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka