Zdravím,
nějaké zkušenosti s tímto telefonem? Vím,že je to novinka,ale kdyby náhodou
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Jerry7650 píše:Stalo se Vám někomu, že by nešel na A52 spustit Samsung Members, kde jde vyzvednout ten kupon na Galaxy Buds +. Kupoval jsem teď mobil na Electroworld, takže předpokládám, že to bude česká distribuce (přímo tam i Buds+ inzerují) a aplikace Members mi píše, že není v této zemi podporovaná a ani se nespustí....
Už to tedy řeším s infolinkou Samsung a mají mi dát m vědět, jestli není nějaká chyba s IMEi, tak uvidíme...
HonzaP0 píše:Jerry7650 píše:Stalo se Vám někomu, že by nešel na A52 spustit Samsung Members, kde jde vyzvednout ten kupon na Galaxy Buds +. Kupoval jsem teď mobil na Electroworld, takže předpokládám, že to bude česká distribuce (přímo tam i Buds+ inzerují) a aplikace Members mi píše, že není v této zemi podporovaná a ani se nespustí....
Už to tedy řeším s infolinkou Samsung a mají mi dát m vědět, jestli není nějaká chyba s IMEi, tak uvidíme...
Narazil jsem na stejný problém dnes.
Telefon jsem koupil včera, a Samsung Members spustit šlo. Nicméně nešlo mi dokončit registraci produktu, neustále mi to psalo něco ve smyslu, že přihlášení expirovalo. Ze zoufalství jsem v nastavení v aplikacích u Samsung Members promazal data a od té chvíle už mám jen hlášku, že v "této zemi není aplikace podporována". Nepomohlo už ani Samsung Members odinstalovat a nainstalovat znovu.
Kdyby vám podpora Samsungu něco poradila, dejde, prosím, vědět.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků