Bud v klidu, kym to mas v zaruke, nic neres, samsung meni folie kryci v ramci zaruky. Fold normalne funguje, znam lidi co vlastni a uzivaj a jsou spoko.
Ďakujem za vaše názory, zatiaľ ho len testujem, nepochybne má svoje výhody ale napríklad, že neotvárať a nezatvárať príliš často medzi ne určite nepatrí, to potom popiera celý zmysel zariadenia. Kvôli namáhaniu mi príde ideálne aby bol otvorený tak na 90° ale to potom už naozaj len na noc na nočnom stolíku
Tvoje rozhodnutí je jen tvé a pokud ses rozhodl pro tohle zařízení, pak si ho užívej a nezkoumej coby-kdyby. Trvanlivost zařízení je sice kratší než klasická konstrukce, ale kdo by to řešil, když je to tak levné
Mne se vytvorily pod folii bubliny na Flip3 v miste kloubu, bylo to z me viny, nechal jsem mobil prehrat pri navigaci na palubni desce vozidla v polootevrenem stavu, tim jsem se jim samozrejme nepochlubil a drze reklamoval, pri reklamaci mi vymenili cely displej a jeste obe baterie, zdarma.
orgáč Tvoje rady = 0 Myslím, že se jen doma nudíš, jelikož při své povaze nemáš žádné přátele a tak dokola prudíš na nějakým fóru, kde se tvé příspěvky rovnají nule, stejné jakou jseš i ty.
Zvláštní...píšu sem více méně zkušenosti za to ty tu jen postuješ kdejaké prdy, co někde vyhrabeš na internetu bez jakékoliv vlastní zkušenosti. Pak umíš jen nahlašovat příspěvky na smazání, když se o tebe někdo opře. Trošku sebereflexe by ti neuškodilo, ty nulo
zdravím, pravděpodobně to už někdo řešil, tak se zeptám než začnu hledat ...:
Ten můj Flip 3 fakt nemá moc velkou výdrž baterie a tak začínám uvažovat o power bance. Ale rád bych nějakou, která bude na míru tomu jeho malému tělu v zavřeném stavu a nebude ji nutné připojit kabelem.