Moje jsou jen texty FTP a www mé není, ale pokud by jsi od řádu něco potřeboval není problém
www.SamsNews.cz
Tip dne: Pokud nevíte, jak tenký je S25 Edge, vytáhněte pero S Pen a budete to vědět. Hláška dne: Proč ikona baterie vypadá jako pilulka a moje oznámení vypadají jako tampony ? Motto: Každý Galaxy má svůj příběh. My ho známe...
Galaxy S22 dostává v Evropě aktualizaci One UI 7 (EUX CSC) Verze sestavení: S901BXXUDFYD9 / S901BOXMDFYD9 / S901BXXUDFYD9
www.SamsNews.cz
Tip dne: Pokud nevíte, jak tenký je S25 Edge, vytáhněte pero S Pen a budete to vědět. Hláška dne: Proč ikona baterie vypadá jako pilulka a moje oznámení vypadají jako tampony ? Motto: Každý Galaxy má svůj příběh. My ho známe...
Samsung Galaxy S22 Ultra vstupuje do testovací fáze One UI 8 s Androidem 16 Se spuštěným interním One UI 8 získal Galaxy S22 Ultra 1 581 bodů v jednojádrových a 3 680 vícejádrových testech. Skóre výkonu se může v průběhu optimalizace sestavení dále zlepšovat.
www.SamsNews.cz
Prosím o radu mám s22+ po aktualizácii na one ui7 konkrétne hra fortnite seká je nehratelna. Už som ju odinštaloval znovu stiahol no nepomohlo Edita: chýba na strane epic game
Pokud nechceš animace, pak je to ve Vývojářských možnostech a vypnou měřítka animací, ale pokud ostatní animace jinak chceš, zkusil bych Good Lock + modul LockStar a tam zkusit přizpůsobit zamykací obrazovku
Děkuji za rady. Ostatní animace bych právě rád ponechal. Našel jsem jak to vypnout u otisku prstu, ale u pinu se mi to nedaří. Nastaveni-Zabezpečení a soukromí-zámek obrazovky a biometrika - otisky prstu - Během odemykání zobrazit animaci.
Aktualizace zabezpečení květen 2025 Verzí sestavení: S901EXXSCFYE3 / S906EXXSCFYE3 / 908EXXSCFYE3 Velikost: cca. 470 MB
Zpřístupňovat se bude postupně dle jednotlivých regionů.
www.SamsNews.cz
Pro řadu S22 byla vytvořena oficiální stránka One UI 8.0 BETA Samsung Community.
www.SamsNews.cz