Mám dva roky klasickou S20 a přemýšlím nad výměnou za S21 FE, jsou teď za dobré ceny, cashback běží a polepším si v 5G a baterii. Co si o tom myslíte?
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10081&idPhone2=10954#diff-
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
jawunek píše:Jaký máte názor na kvalitu zvuku ve sluchátkách připojených k S21FE? Mám celkem kvalitní špunty od Sony, koupil jsem si redukci na jack 3,5 z USBC a zvuk je tragický, jak z "kalkukačky", bassový projev absolutně odflitrován...
jawunek píše:Jaký máte názor na kvalitu zvuku ve sluchátkách připojených k S21FE? Mám celkem kvalitní špunty od Sony, koupil jsem si redukci na jack 3,5 z USBC a zvuk je tragický, jak z "kalkukačky", bassový projev absolutně odflitrován...
iggi píše:Chlapi, oplatí sa ešte kúpiť S21 FE?
Albert.Bert píše:Takže po nějaké době doplním předešlou odpověď. Vzdal jsem to s Edge 30 Neo, sice se neseká ale jede si tu svou pohodovou jízdu, mizerný foťák, má skvělé 68W nabíjení a malou velikost i váhu. Ale protože u focení docela často používám zoom (zvykl jsem si na to už u S20FE), vzal jsem S21FE. Asi je důležité říct, že ho Samsung pořád aktualizuje, což se projevuje. Ač se 888 při zátěži nebo delším používání lehce zahřeje, není to tak tragické, vlastně si toho všímám jen v horní polovině a jen mírně, rozhodně nepálí (a to je nový mobil, kde bych čekal zahřívání větší). Všechno je aktuální a i nějaký ten rok aktuální bude (měl by se dostat až na Android 15). Hlavnímu fotoaparátu asi není co vytknout, pokud se nechci nimrat v pixelech. Teleobjektiv je o level lepší než u S20FE, venku za světla je fenomenální. Když to porovnám s Ultrou (jasně že na Ultru nemá), tak mi ten cenový rozdíl přestává dávat smysl. (Ultru nemám, srovnával jsem podle fotek a videí na netu.) Hodně mě překvapily i reproduktory, v recenzích se to nezmiňuje, ale zvuk je velmi dobrý i na poslech bez sluchátek. Výdrž se asi taky od vydání zlepšila, procenta u nového kusu nijak závratně nemizí.
Takže vyplatí se v roce 2023 S21FE? Vzhledem k ceně kolem 12K, dlouhé podpoře, výbornému foťáku, skvělému zoomu, výkonu a odladěnosti jo, určitě. A54 je levnější, ale i horší. Takže za mně, buď Pixel 6A, 7A nebo tohle. U Pixelů jsem v poslední době četl o hodně problémech a Samsung znám už z minulých telefonů. Ale nevýhoda je pouze 25W nabíjení a větší velikost (ale na dnešní dobu je to pořád "kompaktní"). Ale i tak je to pořád dobrá koupě si myslím.
Taková malá recenze po 1,5 roce od vydání od nového majitele.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků