od Erzebethka 18. 12. 2023 11:59
Zdravím,
včera jsem si domů přivezla Samsung Z Flip 5 a měla bych pár dotazů, se kterými si nevím rady:
1, Klávesnice na vnějším displeji nejde stáhnout dolů (nemá tam tu šipku), lze to nějak?
2, Klávesnice na vnějším displeji nepodporuje češtinu v rámci diktování, lze jí nějak změnit, např. na Google Swift, aby toto šlo?
3, Umí tento telefon to, že když koukám např. na youtube video, tak při zavření se mi automaticky video přehodí do vnější obrazovky? Respektive lze někde nastavit "pokračování v práci z vnitřního na vnější displej"?
4, Android Car - jak se v něm vrací o jednu obrazovku zpět? Příklad: jsem v aplikaci spotify, ráda bych se vrátila na hlavní menu šipkou zpět, ale tu nevidím, musím tedy klepnout vlevo dole na návrat na obrazovku s mapou a poté ještě jednou do menu.
5, Jak se dá na zavřeném telefonu vyvolat Google Wallet, abych zaplatila s telefonem v zavřeném stavu?
Nedaři se mi to, neustále mi to píše "otevřete telefon"... ALE v jednom z videí v rámci recenzí se to slečně úplně normálně povedlo...
Děkuji